Review Thalys naar Parijs

Onlangs hebben wij de reis per Thalys naar Parijs gemaakt en dit is ons ontzettend bevallen! Ruime zitplaatsen, voldoende opbergruimte voor kleine- en grote koffers, catering aan boord, voldoende personeel voor eventuele vragen en met een reistijd van 3 uur en 19 minuten was de treinreis naar Parijs zo voorbij.

Ticket boeken?


Zitplaatsen in ThalysInformatiebord ThalysGratis Wifi in ThalysBeenruimteKoffieTreinstelToilet
Eten in ThalysRestaurant ThalysStopcontactLounge Comfort 2

 


Review van de Thalys naar Parijs

Na ontvangst van de tickets was het nog onduidelijk waar wij moesten instappen, aangezien er enkel een rijtuignummer en zitplaats vermeld staat. Bij aankomst op het perron werd deze onduidelijkheid weggenomen door het informatiebord met daarop de rijtuignummers en de bijbehorende plaats op het perron. Tevens was er voldoende personeel aanwezig voor eventuele vragen, maar was het juiste rijtuig al snel gevonden.

Bagage in Thalys

Bij binnenkomst kunt u direct bagage kwijt in de daarbij behorende rekken en kunt u ook boven uw zitplaats een grote tas kwijt. Al met al hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bagage, want het is toegestaan om maximaal 2 grote koffers tot 32 kg mee te nemen. Meer weten? Klik hier!

Reiservaring met Thalys

Zoals eerder aangegeven is er voldoende personeel aanwezig en kunt u hier terecht voor al uw vragen. De zitplaatsen zijn voorzien van voldoende beenruimte, een armleuning en comfortabele stoelen. In combinatie met het prachtige landschap dat aan u voorbij raast was onze reiservaring met de Thalys optimaal! Daarbij is elke zitplaats voorzien van een stopcontact om uw telefoon of laptop op aan te sluiten en is de gehele trein voorzien van gratis Wifi.

“Met een reistijd van slechts 3 uur en 19 minuten waren wij in hartje Parijs voor we het wisten!”

Restaurant/Bar in Thalys

Wanneer u reist met het Comfort 1 tarief ontvangt u de gehele reis gratis eten/drinken dat op uw zitplaats wordt aangeboden. Wanneer u met het Comfort 2 tarief reist kunt u terecht bij het restaurant in de Thalys. Hier kunt u kiezen uit warme/koude dranken, snacks en sandwiches. In het restaurant heeft u de gelegenheid om uw eten te nuttigen, maar u kunt ook gewoon terug naar uw zitplaats.

Verschil Comfort 1 en Comfort 2

 Comfort 1Comfort 2
Tarief€ 49,- t/m € 111,-€ 19,- t/m € 105,-
Eten/DrinkenInbegrepenHalen bij Restaurant
ZitplaatsRuimVoldoende
Toilet
Bagage
Personeel
Wifi
Stopcontacten
Dagbladen
Reservering Taxi
NS International Lounge

 

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders