ÖBB Nightjet: nachttrein van Amsterdam naar Zürich v.a. 38 euro

  • ☑️ Trein Zwitserland v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of Nachttrein
  • ☑️ Directe verbinding per ÖBB Nightjet

Reizen terwijl je slaapt? Met de rechtstreekse ÖBB Nightjet nachttrein reis je in één keer vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem naar Zürich in Zwitserland. De slaaptrein is terug in Nederland en daar moeten we natuurlijk van profiteren. Elke dag vertrekt er een trein in de avonduren, zodat je in de nacht reist en in de ochtend arriveert. Bij aankomst kan jouw stedentrip, bezoek of vakantie direct beginnen.

Ook met de directe nachttrein van Amsterdam naar Zürich? Goedkope treinkaartjes boek je al vanaf 38 euro online zonder boekingskosten. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Natuurlijk hebben wij de voordeligste alvast voor je uitgezocht.

Nachttrein Amsterdam – Zürich

Zoek en boek direct treintickets voor de nachttrein van Amsterdam naar Zürich via één van de knoppen. De trein vertrekt elke avond om 20:30 uur vanaf Amsterdam Centraal, om 21:03 vanaf Utrecht Centraal en om 22:02 uur vanaf Arnhem Centraal. Vervolgens rijdt de trein in één keer door naar Basel en Zürich. Aan boord geniet je van comfortabele stoelen/bedden, sanitaire voorzieningen en een barrijtuig voor een hapje en drankje.

Tickets voor de slaaptrein zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar vanaf 38 euro (2e klas) en 59 euro (1e klas). Daarbij hebben een aantal andere factoren invloed op de prijs van treintickets, namelijk de reisklasse, type zitplaats, en flexibiliteit.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 38 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.
5x trein en wintersport in Frankrijk

5x trein en wintersport in Frankrijk

Het is misschien wel de mooiste tijd van het jaar, maar de reis is niet altijd even makkelijk. Bekijk daarom deze 5 trein en wintersportbestemmingen in Frankrijk, want hier is alles goed geregeld en de wintersportbestemmingen zijn uitstekend bereikbaar. In de winter vertrekt er zelfs een speciale Ski-Thalys vanaf Amsterdam Centraal voor een rechtstreekse verbinding met de verschillende stations. Zo reis je comfortabel, betaalbaar en met een minimale reistijd per trein naar jouw favoriete wintersport locatie in Frankrijk.

5 leuke steden in België

5 leuke steden in België

België heeft zoveel moois te bieden. Maar wat zijn de leukste bestemmingen? Welke steden en plaatsen in België moét je echt gezien en bezocht hebben? Of je nu een liefhebber bent van cultuurhistorische bezienswaardigheden, de gastvrijheid of de culinaire hoogstandjes....

5 mooiste stranden in Frankrijk

5 mooiste stranden in Frankrijk

Ben je een liefhebber van zon, zee en Frankrijk? Dan hebben wij de mooiste 5 stranden alvast voor je op een rij gezet. Voor witte stranden en kristalhelder water hoef je namelijk helemaal niet zo ver van huis. Je vindt ze in overvloed in Frankrijk. Deze Franse...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders