NS International: treinkaartjes naar Parijs met korting

Stap aan boord van de Thalys naar Parijs en bezoek deze prachtige bestemming op minimale reisafstand. In slechts 3.18 uur kom je aan op Paris Gare du Nord, waarna jouw stedentrip, dagje shoppen of weekendje weg direct kan beginnen.

Ga het avontuur aan en plan jouw treinreis direct via onze website. Goedkope treinkaartjes naar Parijs bestel je 3 tot 4 maanden voor vertrek eenvoudig bij aanbieders als NS International, TheTrainLine en DeutscheBahn. Een treinkaartje naar Parijs kost bij NS International 35 euro (2e klas) en 70 euro (1e klas). Korting ontvang je op vroegboektickets, waarbij je profiteert van het laagste tarief.

De Thalys naar Parijs vertrekt elke dag 14 keer vanaf Amsterdam Centraal, waarvan 10 naar Parijs en 4 tot aan Brussel-Zuid. Binnen Nederland kan je opstappen op station Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal, waarna de Thalys je rechtstreeks naar Parijs brengt.

Parijs Trein Trip

Korting bij NS International op treinkaartjes Parijs

  1. Prijs: 35 euro
  2. Boeken: juni 2023
  3. Reizen: augustus, september en oktober 2023

Trein Parijs

Bezoek & Ontdek Parijs

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden, de leukste plekjes en gezellige terrasjes van Parijs. Deze wereldstad is op slechts enkele uren afstand en tegen een minimale prijs bereikbaar. Waar wacht je nog op?

De Eeuwige Schoonheid van Parijs

Parijs, een stad die al eeuwenlang de verbeelding van reizigers inspireert, heeft een onmiskenbare charme en schoonheid. Verken de iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame, en wandel langs de prachtige oevers van de Seine.

Laat je betoveren door de romantische sfeer en de architectonische pracht van de stad. Parijs zal je hart stelen en je verlangen naar meer.

Culinaire Hoogstandjes in de Franse Hoofdstad

Parijs is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Laat je verleiden door de heerlijke Franse keuken, van verse croissants en baguettes tot smakelijke macarons en verrukkelijke kaas.

Proef de rijke wijnen en geniet van een gastronomische ervaring in een van de vele bistro’s en restaurants. Parijs is een paradijs voor fijnproevers en zal je smaakpapillen verwennen.

Eenvoudig je Treinkaartje Kopen bij NS International

Bij NS International kun je eenvoudig je treinkaartje naar Parijs kopen. Met een paar klikken op de website heb je je ticket in handen en ben je klaar voor je avontuur.

Je kunt kiezen uit verschillende reisklassen en flexibele opties, zodat je je reis kunt aanpassen aan jouw behoeften. NS International zorgt voor een naadloze boekingservaring, zodat jij je kunt concentreren op het verkennen van de prachtige stad Parijs.

Geniet van een Comfortabele en Ontspannen Reis

Reizen per trein naar Parijs biedt je een comfortabele en ontspannen ervaring. Geen gedoe met inchecken, lange wachtrijen op de luchthaven of de stress van het rijden in druk verkeer. Stap gewoon in de trein, leun achterover en geniet van het prachtige landschap dat aan je voorbij trekt.

De treinreis naar Parijs is niet alleen gemakkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor de trein draag je bij aan duurzaam reizen en verminder je je ecologische voetafdruk.

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Stap in de wereld van avontuur, spanning en adrenaline. Welkom bij de mountainbike (MTB) route van Zoetermeer, waar elke heuvel, elke bocht en elke afdaling een nieuw avontuur vormt. Bereid je voor om je vaardigheden te testen, je grenzen te verleggen en de natuur op...

Pin It on Pinterest