Goedkope treinkaartjes voor Thalys naar Parijs

De reis per trein naar Disneyland Parijs is ongeëvenaard en verslaat eigenlijk ieder vervoersmiddel op zowel prijs, reistijd, gemak, comfort en duurzaamheid. Zo is de reistijd vanaf Amsterdam CS slechts 03:18 uur en kost een kaartje slechts € 35. Hiervoor dient u wel drie tot vier maanden voor vertrek te boeken. Goedkope treintickets voor de Thalys naar Parijs worden namelijk 4 maanden voor vertrek beschikbaar gesteld voor de verkoop. Er is dan altijd een beperkt aantal tickets met korting verkrijgbaar.

Prijs Thalys Parijs

Treinkaartjes voor Thalys naar Parijs kopen

Het kopen van treinkaartjes voor de Thalys naar Parijs kan eenvoudig en snel online. Tweede klas verkrijgbaar vanaf € 35 en Eerste klas vanaf € 72. Deze prijzen zijn op basis van een reis met vroegboekkorting vanaf Amsterdam CS. Tickets met vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en te drie tot vier maanden voor de gewenste reisdatum te boeken. Daarna stijgt de prijs naar € 55 en zelfs naar € 135 voor Tweede klas zitplaatsen.

Boek uw treintickets naar Parijs online en betaal geen boekingskosten. Bij boekingen voor de Thalys reserveert u automatisch een zitplaats voor een vaste reisdatum en trein. Wanneer u een ticket heeft gekocht voor het Non-Flex tarief kunt u deze niet meer wijzigen of annuleren. Tegen een meerprijs van € 32 ontvangt u het mid-flex tarief op uw vervoersbewijs en kunt u de reis annuleren of wijzigen tegen een vergoeding.

Aanbieders

De belangrijkste aanbieders voor tickets per Thalys naar Parijs zijn:

  • TheTrainLine
  • DeutscheBahn
  • NS International
  • Thalys.com

Route Thalys naar Parijs

Route Thalys Parijs

De Thalys vertrekt dagelijks 12 keer vanaf Amsterdam Centraal naar Parijs. In Nederland maakt de trein een tussenstop op station Schiphol en Rotterdam, waarna deze via de HSL doorreist naar België. In België stopt de Thalys op station Antwerpen of Brussel, waarna de trein met een topsnelheid van 300 kilometer per uur naar station Gare du Nord.

Reistijd Thalys naar Parijs

De reistijd per Thalys naar Parijs is onverslaanbaar. Naast dat u geen inchecktijd heeft, komt u aan in hartje centrum en kan uw uitstapje naar Parijs direct beginnen.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Parijs 3:18 0
Rotterdam – Parijs 2:37 0
Schiphol – Parijs 3:02 0

Tarieven Thalys naar Parijs

De tarieven van de Thalys naar Parijs zijn afhankelijk van de reisklasse, flexibiliteit en het moment van boeken. Aan boord van de Thalys kunt u kiezen tussen Eerste en Tweede klas zitplaatsen. Voor de flexibiliteit wordt er onderscheid gemaakt tussen vroegboektickets, het standaardtarief, comfort flexibiliteit en premium flexibiliteit. De flexibiliteit op treintickets heeft alles te maken met de mogelijkheden rondom het annuleren en wijzigen van een boeking.

  Standard Mini Standard Comfort Premium
Amsterdam – Brussel € 29 – € 35 € 44 – € 82 € 45 – € 95 € 97 – € 117
Amsterdam – Parijs € 35 – € 65 € 67 – € 135 € 72 – € 155 € 135 – € 205

Station Gare du Nord

Op station Gare du Nord komt u aan in een grote stationshal, waarna de uitgang eenvoudig te vinden is. Personeel is nog aanwezig voor eventuele vragen en natuurlijk is er een Thalys Lounge en wachtruimte aanwezig. Verder treft u bagagekluisjes, een fietsenstalling, taxi’s, het busstation en gratis WiFi in station Gare du Nord.

Adres Gare du Nord

Rue de Dunkerque 18
75010 
Paris

Met de Thalys naar Disneyland Parijs

Sinds 2019 rijden er dagelijks 2 treinen van Thalys naar Disneyland Parijs met een directe verbinding. Ook deze tickets boekt u drie tot vier maanden voor vertrek met vroegboekkorting tegen een tarief van € 35. De totale reistijd naar Disneyland Parijs is 03:40 uur.

Het is ook mogelijk om met de trein naar Brussel Zuid te reizen, waarna u overstapt op de TGV naar Disneyland Parijs. De reistijd naar Parijs met een overstap op station Brussel-Zuid naar Parijs is 03:51 uur.

Kinderen in Thalys naar Parijs

Met kinderen van 3 jaar reist u gratis met de trein naar Parijs. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar ontvangt u korting op treintickets. Zo is een enkele reis naar Gare du Nord verkrijgbaar vanaf € 15.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

Binnenkort een leuk dagje weg? Ontdek dan de maandelijkse acties van de NS Spoordeelwinkel. Elke maand zijn er uitjes in combinatie met een goedkoop treinkaartje verkrijgbaar, waarmee je aanzienlijk kan besparen. Denk aan het bezoeken van bijvoorbeeld een leuke stad,...

Pin It on Pinterest