Familievriendelijke skigebieden in Frankrijk

Frankrijk, met zijn indrukwekkende berglandschappen en wereldberoemde skigebieden, is de perfecte bestemming voor families die op zoek zijn naar winterse avonturen. In de regio rond Chambery, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice wachten enkele van de meest familievriendelijke skioorden op ontdekking.

Van de glamoureuze allure van Courchevel tot de veelzijdigheid van La Plagne, deze gebieden bieden niet alleen adembenemende pistes, maar ook een overvloed aan activiteiten voor alle leeftijden. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of voor het eerst op de latten staat, deze skigebieden hebben voor elk wat wils.

Natuurlijk reis je per trein naar deze wintersportgebieden in Frankrijk en bestel je goedkope treinkaartjes voor de Eurostar Snow eenvoudig online.

Trein bestemmingen Wintersport

Ontdek Familievriendelijke Skigebieden in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om zijn adembenemende skigebieden, en de regio rond Chambery, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice biedt een schat aan mogelijkheden voor families die van de sneeuw willen genieten. Of je nu kiest voor de brede pistes van Courchevel, de gezinsvriendelijke omgeving van La Plagne, of de hooggelegen charme van Val Thorens, deze skigebieden in Frankrijk beloven een onvergetelijke winterervaring voor het hele gezin.

Geniet van de sneeuwpret en creëer blijvende herinneringen in deze prachtige Franse skioorden! Hier zijn enkele van de meest familievriendelijke skigebieden in deze regio’s.

1.) Courchevel (Moûtiers)

Courchevel is niet alleen beroemd om zijn luxe, maar biedt ook een scala aan activiteiten voor gezinnen. Kinderzones, skischolen en gemakkelijke pistes maken het ideaal voor kinderen en beginners.

Activiteiten: Sneeuwpret gaat verder dan skiën; denk aan sleeën, schaatsen en kindvriendelijke evenementen.

2.) La Plagne (Aime-la-Plagne)

La Plagne heeft speciale zones voor kinderen, met toegewijde skischolen en kinderopvangfaciliteiten. De variatie in pistes maakt het geschikt voor alle niveaus.

Après-ski voor gezinnen: Ontspan in gezinsvriendelijke restaurants en geniet van activiteiten zoals rodelen.

3.) Les Arcs (Bourg-Saint-Maurice)

Les Arcs heeft uitstekende kinderopvang en skischolen. Kinderen zullen genieten van speciale zones met thema’s zoals ‘Mille8’.

Voor avontuurlijke families: Probeer samen met de kinderen de sleeënde rodelbaan of ontdek de iglo-dorpen.

4.) Val Thorens (Moûtiers)

Val Thorens staat bekend om zijn hoge ligging en uitstekende skischolen voor kinderen. De brede, glooiende pistes zijn perfect voor gezinnen.

Kindvriendelijke accommodatie: Kies uit accommodaties met kinderfaciliteiten en creëer een comfortabel verblijf.

5.) Val d’Isère (Bourg-Saint-Maurice)

Val d’Isère biedt gezinsvriendelijke skilessen en avontuurlijke activiteiten voor kinderen, zoals hondensleeën.

Gezinsactiviteiten: Geniet na het skiën van leuke gezinsactiviteiten zoals ijsklimmen of een bezoek aan een lokale boerderij.

6.) La Rosière (Bourg-Saint-Maurice)

La Rosière ligt op de grens met Italië en biedt een ontspannen sfeer met speciale skischolen voor kinderen.

Internationale flair: Omdat het dicht bij de Italiaanse grens ligt, kunnen gezinnen genieten van de mix van Franse en Italiaanse culturen.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Komende zomer op citytrip? Bezoek een leuke bestemming per trein en boek nu alvast jouw treintickets. Voor veel bestemmingen is het op dit moment nog mogelijk om goedkope internationale treinkaartjes te boeken. Helaas raken de treinkaartjes vaak snel uitverkocht, dus...

Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

Pin It on Pinterest