5x mooie treinrondreizen door Zwitserland

Door Zwitserland met Trein

Grand Train Tour door Zwitserland: Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line

Deze buitengewone Zwitserse treinrondreis behoort tot de meest opmerkelijke reizen in het aanbod met geserveerde zitplaatsen in de iconische Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line. Tijdens de Grand Train Tour worden de mooiste plekken, treinreizen en charmes van Zwitserland onthuld.

Aan boord van de panoramatreinen, waaronder de Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line, doorkruis je op een rustgevende wijze de majestueuze Zwitserse Alpen. Vanuit je comfortabele zetel bewonder je de indrukwekkende bergtoppen en reis je over eeuwenoude viaducten, door schilderachtige valleien en langs azuurblauwe meren. De boottocht over het kristalheldere water van het Vierwoudstrekenmeer maakt je Zwitserse ervaring compleet. Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze Grand Train Tour de hoogtepunten van Zwitserland ontdekt.

Korte panorama treinreis Zwitserland: 4 dagen

Gedurende deze 4-daagse treinrondreis verken je het magische Zwitserse Alpenlandschap aan boord van zowel de befaamde Glacier Express als de Bernina Express. Vanuit de comfortabele panoramatreinen geniet je van een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende toppen van de Zwitserse Alpen. Terwijl je over eeuwenoude viaducten reist, door schilderachtige valleien navigeert en langs azuurblauwe meren glijdt, wordt je zintuigen verfrist door de frisse berglucht. Ontdek tijdens deze onvergetelijke korte vakantie het authentieke Zwitserland.

Panorama treinreis Zwitserland: 6 dagen

Tijdens deze 6-daagse treinrondreis doorkruis je het betoverende Zwitserse Alpenlandschap aan boord van de befaamde Glacier Express en Bernina Express. Terwijl je vanuit de comfortabele panoramatreinen de indrukwekkende toppen van de Zwitserse Alpen bewondert, reis je over eeuwenoude viaducten, door schilderachtige valleien en langs azuurblauwe meren.

Een schilderachtige boottocht van Flüelen naar Luzern over het Vierwoudstrekenmeer, met de majestueuze Alpen als decor, maakt je Zwitserse ervaring compleet. Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze korte vakantie het authentieke Zwitserland verkent.

Treinreis Zwitserse en Italiaanse Alpen: 8 dagen

Deze boeiende 8-daagse treinreis door Zwitserland en Italië voert je mee op een avontuur door de Zwitserse en Italiaanse Alpen. Aan boord van de iconische panoramatreinen, de Glacier Express en de Bernina Express, doorkruis je op ontspannen wijze het indrukwekkende berglandschap. Geniet vanuit je comfortabele stoel van de majestueuze bergtoppen, eeuwenoude viaducten, schilderachtige valleien en azuurblauwe meren.

Deze treinrondreis voert je via Basel naar het idyllische Zermatt, aan de voet van de imposante Matterhorn, en gaat verder naar het elegante St. Moritz. Vervolgens reis je naar het Italiaanse Tirano en de schilderachtige steden Como en Lugano, omringd door het majestueuze decor van bergen en meren.

Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze treinreis de hoogtepunten van de Zwitserse en Italiaanse Alpen ontdekt.

17-daagse treinrondreis door Zwitserland

Deze treinrondreis door Zwitserland belooft een betoverende ervaring met rinkelende koeienbellen, indrukwekkende bergen en schilderachtige steden. De Zwitserse natuur vormt een waar paradijs voor wandelaars en andere liefhebbers van outdooractiviteiten. In steden zoals Lugano krijg je alle gelegenheid om door historische straten te dwalen en te genieten van prachtige bezienswaardigheden.

Gedurende deze treinvakantie reis je door adembenemende landschappen en heb je ruim de tijd om op een ontspannen wijze te genieten van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft. Veel van de plaatsen die je passeert, staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, en de combinatie van avontuur en ontspanning staat garant voor een bijzondere belevenis!

Losse treinkaartjes naar Zwitserland kopen?

Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International en OBB Nightjet naar Zwitserland. Goedkope treinkaartjes bestel je 1 tot 4 maanden voor vertrek tegen een tarief van 29 tot 49 euro (2e klas) en 59 tot 109 euro (1e klas).

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Hannover, de vaak over het hoofd geziene hoofdstad van Nedersaksen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze stad biedt een unieke mix van rijke geschiedenis, uitgestrekte parken en tuinen, een bruisend cultureel leven en een verrassend moderne...

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Pin It on Pinterest