5x mooie treinrondreizen door Zwitserland

Door Zwitserland met Trein

Grand Train Tour door Zwitserland: Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line

Deze buitengewone Zwitserse treinrondreis behoort tot de meest opmerkelijke reizen in het aanbod met geserveerde zitplaatsen in de iconische Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line. Tijdens de Grand Train Tour worden de mooiste plekken, treinreizen en charmes van Zwitserland onthuld.

Aan boord van de panoramatreinen, waaronder de Bernina Express, Glacier Express en GoldenPass Line, doorkruis je op een rustgevende wijze de majestueuze Zwitserse Alpen. Vanuit je comfortabele zetel bewonder je de indrukwekkende bergtoppen en reis je over eeuwenoude viaducten, door schilderachtige valleien en langs azuurblauwe meren. De boottocht over het kristalheldere water van het Vierwoudstrekenmeer maakt je Zwitserse ervaring compleet. Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze Grand Train Tour de hoogtepunten van Zwitserland ontdekt.

Korte panorama treinreis Zwitserland: 4 dagen

Gedurende deze 4-daagse treinrondreis verken je het magische Zwitserse Alpenlandschap aan boord van zowel de befaamde Glacier Express als de Bernina Express. Vanuit de comfortabele panoramatreinen geniet je van een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende toppen van de Zwitserse Alpen. Terwijl je over eeuwenoude viaducten reist, door schilderachtige valleien navigeert en langs azuurblauwe meren glijdt, wordt je zintuigen verfrist door de frisse berglucht. Ontdek tijdens deze onvergetelijke korte vakantie het authentieke Zwitserland.

Panorama treinreis Zwitserland: 6 dagen

Tijdens deze 6-daagse treinrondreis doorkruis je het betoverende Zwitserse Alpenlandschap aan boord van de befaamde Glacier Express en Bernina Express. Terwijl je vanuit de comfortabele panoramatreinen de indrukwekkende toppen van de Zwitserse Alpen bewondert, reis je over eeuwenoude viaducten, door schilderachtige valleien en langs azuurblauwe meren.

Een schilderachtige boottocht van Flüelen naar Luzern over het Vierwoudstrekenmeer, met de majestueuze Alpen als decor, maakt je Zwitserse ervaring compleet. Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze korte vakantie het authentieke Zwitserland verkent.

Treinreis Zwitserse en Italiaanse Alpen: 8 dagen

Deze boeiende 8-daagse treinreis door Zwitserland en Italië voert je mee op een avontuur door de Zwitserse en Italiaanse Alpen. Aan boord van de iconische panoramatreinen, de Glacier Express en de Bernina Express, doorkruis je op ontspannen wijze het indrukwekkende berglandschap. Geniet vanuit je comfortabele stoel van de majestueuze bergtoppen, eeuwenoude viaducten, schilderachtige valleien en azuurblauwe meren.

Deze treinrondreis voert je via Basel naar het idyllische Zermatt, aan de voet van de imposante Matterhorn, en gaat verder naar het elegante St. Moritz. Vervolgens reis je naar het Italiaanse Tirano en de schilderachtige steden Como en Lugano, omringd door het majestueuze decor van bergen en meren.

Laat de frisse berglucht je zintuigen verfrissen terwijl je tijdens deze treinreis de hoogtepunten van de Zwitserse en Italiaanse Alpen ontdekt.

17-daagse treinrondreis door Zwitserland

Deze treinrondreis door Zwitserland belooft een betoverende ervaring met rinkelende koeienbellen, indrukwekkende bergen en schilderachtige steden. De Zwitserse natuur vormt een waar paradijs voor wandelaars en andere liefhebbers van outdooractiviteiten. In steden zoals Lugano krijg je alle gelegenheid om door historische straten te dwalen en te genieten van prachtige bezienswaardigheden.

Gedurende deze treinvakantie reis je door adembenemende landschappen en heb je ruim de tijd om op een ontspannen wijze te genieten van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft. Veel van de plaatsen die je passeert, staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, en de combinatie van avontuur en ontspanning staat garant voor een bijzondere belevenis!

Losse treinkaartjes naar Zwitserland kopen?

Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International en OBB Nightjet naar Zwitserland. Goedkope treinkaartjes bestel je 1 tot 4 maanden voor vertrek tegen een tarief van 29 tot 49 euro (2e klas) en 59 tot 109 euro (1e klas).

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest