5 topbestemmingen van NS International

Voor werk, school of een dagje weg maken we allemaal gebruik van de trein, maar heb je dit ook weleens overwogen voor een stedentrip, wintersport of (zomer)vakantie? De duurzame trein wordt steeds populairder. Niet alleen vanwege de ontspannen en comfortabele manier van reizen. Internationale treinen zijn ook competitief geworden, ten opzichte van de auto en het vliegtuig. De minimale reistijd en scherpte tarieven maken de de trein naar het buitenland een goed alternatief

Vanzelfsprekend springen een aantal bestemmingen erbovenuit. Zo hebben 5 Europese bestemmingen een uitstekende verbinding met directe verbindingen vanaf grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Daarbij moet je eigenlijk elk van deze topbestemmingen van NS international hebben bezocht.

5x topbestemming bij NS International

Elk van de onderstaande bestemmingen heeft een uitstekende en rechtstreekse verbinding vanuit Amsterdam met diverse opstapstations en scherpe tarieven. Ontdek de bestemmingen met bijbehorende routes, treinen en prijzen.

1.) Parijs

Trein Parijs

De trein naar Parijs is al jaren nummer 1. Niet alleen vanwege het fascinerende stadshart met indrukwekkende bezienswaardigheden. Ook Disneyland Parijs kent tegenwoordig een rechtstreekse verbinding.

Dagelijks vertrekken er 10 treinen van Thalys vanaf Amsterdam Centraal, die vervolgens via Schiphol, Rotterdam en Brussel naar Paris Gare du Nord rijdt. Onderweg geniet je van een hapje, drankje en comfortabele stoelen. Mocht je een vraag hebben is er aan boord van de Thalys altijd personeel aanwezig.

Lees meer: per trein naar Parijs

2.) Londen

Trein Londen

Geniet volop van historie, cultuur en winkels. Londen bruist 24/7 en is bereikbaar met een directe verbinding vanuit Amsterdam en Rotterdam Centraal. Ook voor dit traject geldt dat vroegboekers profiteren van maximale korting. Retour reis je al vanaf 88 euro en een enkele reis boek je vanaf 55 euro.

Kort voor de gewenste reisdatum kunnen tarieven stijgen tot ruim 400 euro. Boek daarom 3 tot 4 maanden voor vertrek.

Lees meer: per trein naar Londen

3.) Brussel

Trein Brussel

Even helemaal weg en toch in de buurt blijven? Met 30 verbindingen per dag reis je vanaf diverse stations in Nederland met een directe verbinding naar het centrum van Brussel. Boek tot 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar Brussel tegen het lage tarief van 25 euro. De reistijd vanaf Amsterdam bedraagt 1.53 uur.

Lees meer: per trein naar Brussel

4.) Antwerpen

Trein Antwerpen

Ook Antwerpen is per IC Brussel uitstekend bereikbaar vanaf verschillende opstapstations. Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen boek je tot 7 dagen voor vertrek vanaf 20 euro bij NS International. Hiermee leent deze topbestemming van NS International zich perfect voor een dagje weg, winkelen of stedentrip.

Lees meer: per trein naar Antwerpen

5.) Berlijn

Trein Berlijn

Hip, trendy en modern. Berlijn heeft het allemaal en is één van de meest bruisende steden van Europa. Kom hier voor wereldberoemde evenementen, cultuur, specialiteiten, bezienswaardigheden, fietsroutes en nog veel meer! Natuurlijk is Berlijn goed bereikbaar per trein. Dagelijks vertrekken er 6 treinen van InterCity Berlijn vanaf Amsterdam en andere stations in Nederland. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro en tot 180 dagen voor vertrek online te boeken.

Lees meer: per trein naar Berlijn

Fietsroute Donau: 3 routes door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije

Fietsroute Donau: 3 routes door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije

Het is misschien wel één van de mooiste fietsroutes van Europa: Donau Radweg. "Fietsroute Donau" is maar liefst 1500 kilometer lang en bestaat uit 3 trajecten. De route begint bij rivier de Donau en eindigt aan de mondingen van de Zwarte zee. Duitsland: Donau...

5 leukste steden in Duitsland

5 leukste steden in Duitsland

☑️ Trein Duitsland v.a. 20 euro ☑️ ICE International, IC Berlijn of Nightjet ☑️ Online geen boekingskosten Zoek tickets Opzoek naar een leuke bestemming in Duitsland en wil je met de trein op stedentrip of vakantie? Dan is één van de onderstaande steden wellicht een...

5x Trein en Fietsen in België

5x Trein en Fietsen in België

Het land van onze zuiderburen kent prachtige natuurgebieden, gebergten en historische citadellen en belforten. Er zijn dan ook verschillende fietsroutes in België te vinden die je per trein eenvoudig kan bereiken. Ook een dagje weg met de trein en fietsen in België?...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders