5 topbestemmingen van NS International

Voor werk, school of een dagje weg maken we allemaal gebruik van de trein, maar heb je dit ook weleens overwogen voor een stedentrip, wintersport of (zomer)vakantie? De duurzame trein wordt steeds populairder. Niet alleen vanwege de ontspannen en comfortabele manier van reizen. Internationale treinen zijn ook competitief geworden, ten opzichte van de auto en het vliegtuig. De minimale reistijd en scherpte tarieven maken de de trein naar het buitenland een goed alternatief

Vanzelfsprekend springen een aantal bestemmingen erbovenuit. Zo hebben 5 Europese bestemmingen een uitstekende verbinding met directe verbindingen vanaf grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Daarbij moet je eigenlijk elk van deze topbestemmingen van NS international hebben bezocht.

5x topbestemming bij NS International

Elk van de onderstaande bestemmingen heeft een uitstekende en rechtstreekse verbinding vanuit Amsterdam met diverse opstapstations en scherpe tarieven. Ontdek de bestemmingen met bijbehorende routes, treinen en prijzen.

1.) Parijs

Trein Parijs

De trein naar Parijs is al jaren nummer 1. Niet alleen vanwege het fascinerende stadshart met indrukwekkende bezienswaardigheden. Ook Disneyland Parijs kent tegenwoordig een rechtstreekse verbinding.

Dagelijks vertrekken er 10 treinen van Thalys vanaf Amsterdam Centraal, die vervolgens via Schiphol, Rotterdam en Brussel naar Paris Gare du Nord rijdt. Onderweg geniet je van een hapje, drankje en comfortabele stoelen. Mocht je een vraag hebben is er aan boord van de Thalys altijd personeel aanwezig.

Lees meer: per trein naar Parijs

2.) Londen

Trein Londen

Geniet volop van historie, cultuur en winkels. Londen bruist 24/7 en is bereikbaar met een directe verbinding vanuit Amsterdam en Rotterdam Centraal. Ook voor dit traject geldt dat vroegboekers profiteren van maximale korting. Retour reis je al vanaf 88 euro en een enkele reis boek je vanaf 55 euro.

Kort voor de gewenste reisdatum kunnen tarieven stijgen tot ruim 400 euro. Boek daarom 3 tot 4 maanden voor vertrek.

Lees meer: per trein naar Londen

3.) Brussel

Trein Brussel

Even helemaal weg en toch in de buurt blijven? Met 30 verbindingen per dag reis je vanaf diverse stations in Nederland met een directe verbinding naar het centrum van Brussel. Boek tot 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar Brussel tegen het lage tarief van 25 euro. De reistijd vanaf Amsterdam bedraagt 1.53 uur.

Lees meer: per trein naar Brussel

4.) Antwerpen

Trein Antwerpen

Ook Antwerpen is per IC Brussel uitstekend bereikbaar vanaf verschillende opstapstations. Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen boek je tot 7 dagen voor vertrek vanaf 20 euro bij NS International. Hiermee leent deze topbestemming van NS International zich perfect voor een dagje weg, winkelen of stedentrip.

Lees meer: per trein naar Antwerpen

5.) Berlijn

Trein Berlijn

Hip, trendy en modern. Berlijn heeft het allemaal en is één van de meest bruisende steden van Europa. Kom hier voor wereldberoemde evenementen, cultuur, specialiteiten, bezienswaardigheden, fietsroutes en nog veel meer! Natuurlijk is Berlijn goed bereikbaar per trein. Dagelijks vertrekken er 6 treinen van InterCity Berlijn vanaf Amsterdam en andere stations in Nederland. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro en tot 180 dagen voor vertrek online te boeken.

Lees meer: per trein naar Berlijn

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest