Koop treinkaartjes enkele reis met korting

Heb jij een NS-treinkaartje enkele reis met korting nodig? Het reisproduct is regelmatig in de aanbieding bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en SocialDeal. Ook bij de NS Spoordeelwinkel wordt de populaire NS dagretour met lunch soms met treinkaartjes enkele reis aangeboden. Een enkeltje kan handig zijn als je de terugreis al hebt geregeld of wanneer de reismomenten op verschillende dagen plaatsvinden. Lees op deze pagina alles over treinkaartjes enkele reis met korting. Zo zijn er drie verschillende reisproducten in de aanbieding, waarmee je aanzienlijk kan besparen. Denk hierbij aan een enkele reis voor zaterdag of zondag, voor de hele week of één voor naar het vliegveld. 

Treinkaartjes enkele reis met korting

De meest veelzijdige treinkaartjes enkele reis met korting zijn die van VakantieVeilingen. Zij bieden een set van twee kaartjes voor €25, waarmee je slechts €12,50 per treinreis betaalt voor een traject in Nederland naar keuze. Handig voor spontane momenten en om in huis te hebben.

Treinkaartjes enkele reis

Te gebruiken op één dag, door twee personen of op twee verschillende reisdagen. Geldig op maandag tot en met donderdag vanaf 9 uur en in het weekend de hele dag. Na betaling ontvang je couponcodes die afzonderlijk van elkaar worden verzilverd. Zo kan je de tweede code eventueel langer bewaren.

Treinkaartjes enkele reis weekend

Weet je zeker dat je alleen voor zaterdag of zondag een treinkaartje enkele reis met korting nodig hebt? Dan zijn deze voordelige treinkaartjes weekend van VakantieVeilingen zeker iets voor jou! Voor slechts €20 ontvang je twee tickets van €10 per stuk voor een traject naar keuze. De treinkaartjes weekend zijn te verzilveren voor een reis op zaterdag of zondag.

Ook de treinkaartjes weekend ontvang je als couponcode. Deze verzilver je online in enkele stappen, waarbij reisgegevens worden gevraagd. Reisgegevens als de naam, het traject en de reisdatum. Vervolgens ontvang je het treinkaartje weekend per e-mail en kan je deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis.

Treinkaartjes naar het vliegveld

Als je binnenkort op reis gaat met het vliegtuig kan een treinkaartje vliegveld handig zijn. Met deze kortingskaartjes reis je al voor €10,50 van en naar vliegveld Schiphol, Eindhoven of Rotterdam. Zo ben je niemand tot last voor het halen en brengen en betaal je geen onnodige parkeerkosten. Zeker voor vliegreizen vanaf Schiphol raden wij de treinkaartjes vliegveld met korting aan!

Luchthaven Eindhoven en Rotterdam hebben geen eigen treinstation, waardoor je het laatste stuk met de pendelbus moet. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij het treinkaartje enkele reis met korting.

Verzilveren treinkaartjes

Benodigde tijd: 15 minuten

Benieuwd hoe je treinkaartjes enkele reis met korting online kan verzilveren? Volg de onderstaande stappen en verzilver jouw couponcodes in enkele minuten.

  1. Ga naar: Goedkoop-treinkaartje.nl/coupon

    Bezoek de link, waarna een scherm wordt geladen met een invoerveld.

  2. Voer de unieke couponcode in en klik op verzilveren

    De code is hoofdlettergevoelig en dient exact te worden overgenomen in het invoerveld.

  3. Voer de gevraagde gegevens in

    Reis- en contactgegevens worden gevraagd. Denk hierbij aan een naam, e-mailadres, reisdatum en het traject.

  4. Rond het proces af en download tickets

    Nadat het proces is afgerond ontvang je de e-tickets per e-mail. Deze kan je mobiel of uitgeprint meenemen op reis als geldig vervoersbewijs.

Veelgestelde vragen m.b.t. NS-Treinkaartjes enkele reis

Waar kan ik de enkele reis kopen?

De treinkaartjes enkele reis met korting koop je bij aanbieders als VakantieVeilingen, ActieVanDeDag, SocialDeal en de NS Spoordeelwinkel.

Treinkaartjes geldig in alle treinen?

De treinkaartjes zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en IC Direct. Niet geldig in treinen van Eurostar en Thalys.

Tot hoe laat zijn kaartjes geldig?

De kortingskaartjes zijn geldig van 00:00 uur op de gekozen reisdag tot 04:00 uur de volgende dag. In totaal 28 uur.

Kan ik inchecken met een e-ticket?

Je kan inchecken met een NS e-ticket. Op het e-ticket staat een unieke vierkante QR-code vermeld. Met deze QR-code kan je in- en uitchecken bij de OV-poortjes met een barcodescanner. Deze poortjes zijn te herkennen aan een QR-code symbool op de poortjes.

Is het kaartje naamsgebonden?

Je ontvangt na aankoop twee couponcodes die onafhankelijk van elkaar zijn te verzilveren. Deze kan je voor twee verschillende reizigers verzilveren, maar na verzilvering zijn deze wel gebonden aan een vaste reiziger.

Mag ik mijn reis onderbreken?

De treinkaartjes enkele reis met korting verzilver je voor een vast traject. Voor dit traject heb je betaald. Je mag op het gekozen traject één keer reizen, maar de reis wel onderbreken als het station op de meest logische route ligt. De meest logische route bepaal je aan de hand van de NS Reisplanner. In sommige gevallen worden er meerdere reisopties weergegeven.

Wanneer moet ik de reisdatum invullen?

De reisdatum vul je in bij het verzilveringsproces. Nadat je een kaartje hebt verzilverd ligt de reisdatum vast en kan deze niet meer worden gewijzigd. Doe dit daarom altijd enkele dagen voor vertrek, zodat je zeker weet dat je er gebruik van maakt.

Mijn reisdatum is geen optie, wat nu?

Goedkope treinkaartjes hebben een vaste reisperiode. Wellicht dat de uiterste reisdatum al is verstreken. Daarbij zijn kaartjes slechts 30 dagen voor vertrek te verzilveren. Ligt de reisdatum verder dan 30 dagen vanaf de huidige datum? Dan moet je nog heel even wachten!

Moet ik het e-ticket uitprinten?

Een e-ticket kan uitgeprint of mobiel worden meegenomen op reis. Mobiel via het liefst via de mobiele app van NS.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Unieke stranden in Duitsland

Unieke stranden in Duitsland

Wanneer je opzoek bent naar een unieke plek of strand in Duitsland, hebben wij twee mooie locaties voor jou gevonden. Verken bijvoorbeeld Schiereiland Sylt in het noorden van Duitsland of het grootste eiland in de Oostzee; Rügen. Beide bestemmingen bieden alles voor...

Trein naar het strand in Groot-Brittannië

Trein naar het strand in Groot-Brittannië

Binnenkort een leuk strand of kustplaats in Groot-Brittannië bezoeken? Reis dan per Eurostar vanaf Rotterdam of Amsterdam richting de Britse bestemmingen. Bezoek populaire stranden bij Brithton of Cornwall en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Voor een...

Pin It on Pinterest