Alles over NS PrijsTijd Deals: Slimmer met variabele korting

Vanaf juli 2024 introduceert NS de tweede fase van de NS PrijsTijd Deals. Dit initiatief biedt reizigers de mogelijkheid om voordelig een treinticket te kopen voor een enkele reis bij NS, met kortingen die oplopen tot wel 60%. Deze korting is afhankelijk van hoe ver van tevoren je je ticket koopt, de drukte op het traject, en het tijdvak waarin je reist.

Korting met PrijsTijd Deals

Hoe werken NS PrijsTijd Deals?

Met de PrijsTijd deals biedt NS variabele korting op treinkaartjes, waarmee je met het plannen van een treinreis kan profiteren van extra voordelige tarieven. Dit kan al tot 1 dag voor vertrek! Lees op deze pagina alles over de PrijsTijd Deals van NS.

Korting & Tijdvakken

De korting bij NS PrijsTijd Deals varieert tussen de 5% en 60%, afhankelijk van hoe vroeg je boekt (tot 30 dagen van tevoren) en het specifieke NS-traject. De korting is verder afhankelijk van het tijdvak waarin je reist, met verschillen tussen weekdagen en weekenddagen:

Weekdagen (Maandag t/m Vrijdag):

  • 09:00 – 12:00 uur
  • 10:00 – 15:00 uur
  • 13:00 – 16:00 uur
  • 18:30 – 21:30 uur
  • 20:00 – 02:00 uur

Weekenddagen (Zaterdag en Zondag):

  • 06:00 – 12:00 uur
  • 10:00 – 16:00 uur
  • 14:00 – 20:00 uur
  • 18:00 – 02:00 uur

Hoe eerder je boekt en hoe rustiger het traject, hoe hoger de korting.

Belangrijkste Voorwaarden van NS PrijsTijd Deals

NS PrijsTijd Deal-tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar als E-ticket via deze pagina. Let op dat deze tickets persoonlijk en niet overdraagbaar zijn. Bij het kopen van het ticket dien je jouw volledige naam in te vullen, zoals deze vermeld staat op je identiteitsbewijs. Bij controle moet je een geldig identiteitsdocument kunnen tonen.

Geldigheid van NS PrijsTijd Deals

  • Een NS PrijsTijd Deal E-ticket is alleen geldig voor een enkele reis op het aangegeven traject, in de gekozen klasse, en op de datum en tijd zoals vermeld op het ticket.
  • De tickets zijn uitsluitend geldig voor reizen met NS en kunnen niet gebruikt worden op internationale treinen zoals de ICE International, Nightjet of Eurostar.
  • Mocht je reis vertraagd zijn door NS, dan blijft je E-ticket ook geldig buiten het oorspronkelijke tijdvak om de reis te voltooien.

Niet wijzigen of annuleren

Eenmaal gekocht, kan een E-ticket met NS PrijsTijd Deal niet worden gewijzigd of geannuleerd. Ook restitutie is niet mogelijk, tenzij NS hier wettelijk toe verplicht is. Houd hier rekening mee bij het boeken.

Voor wie is de NS PrijsTijd Deal?

NS PrijsTijd Deals zijn perfect voor reizigers die flexibel zijn in hun reisschema en bereid zijn om vroeg te boeken. Het biedt een uitstekende mogelijkheid om tot wel 60% korting te krijgen op je reis, vooral als je buiten de spitsuren reist. Dit maakt het een ideale optie voor dagjes uit, weekendtrips of zakelijke reizen op rustige momenten.

NS PrijsTijd Deals aanschaffen

Ben jij klaar om te profiteren van voordelige treinkaartjes? Kijk dan hoeveel jij kan besparen met de PrijsTijd Deals en plan jouw reis tot 1 dag voor vertrek. Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs!

Ontvang acties

Win 2 gratis treinkaartjes in september 2024

Win 2 gratis treinkaartjes in september 2024

WINACTIE! Ook deze maand maak je weer kans op 2 treinkaartjes! Like (en deel vrijwillig) en vertel met wie jij het treinkaartje gaat delen. Het gaat om 2 Dal Dagretours voor een traject naar keuze binnen Nederland! De winnaar wordt vrijdag 27 september 2024 bekend...

Kerstmarkt in Bremen per trein

Kerstmarkt in Bremen per trein

De kerstmarkt in Bremen is misschien wel de mooiste van Duitsland! De historische panden, het oude stadhuis en rivier de Weser zorgen voor een magisch spektakel. Naast de kerstmarkt tref je in Bremen heerlijke specialiteiten langs de rivieroever en eveneens een...

Kerstshow bij Intratuin Duiven is de moeite waard!

Kerstshow bij Intratuin Duiven is de moeite waard!

Ook dit jaar verandert Intratuin Duiven in een waar kerstparadijs! Elk jaar trekt deze beroemde kerstshow van Intratuin Duiven duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Honderden huisjes, twinkelende lichtjes en een bos vol kerstbomen.Deze magische kerstervaring...

Pin It on Pinterest