Wanneer weer goedkope treinkaartjes?

Benieuwd wanneer er weer goedkope treinkaartjes worden aangeboden? Houdt onze website dan goed in de gaten. Tevens kunt u ons volgen via Facebook en Twitter, waarbij wij u z.s.m. op de hoogte brengen van de laatste acties/aanbiedingen. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en is het mogelijk om de Android app te downloaden, waarmee u bij publicatie van een treinkaart actie direct een notificatie ontvangt.

Wanneer weer goedkope treinkaartjes?

Regelmatig ontvangen wij deze vraag, terwijl deze acties niet van tevoren worden aangekondigd. Wel kunnen wij op basis van gegevens uit voorgaande jaren een inschatting maken van de komende aanbiedingen. Bekijk hier het overzicht van goedkope treinkaartjes in 2017 en ontdek welke goedkope treinkaartjes er binnenkort worden aangeboden.

AH ActieJuliAugustusAugustus
Blokker DalVrij actieAugustusAugustusn.v.t
Kruidvat actieOktoberOktoberNovember
Hema actieNovemberNovemberNovember

Aanbiedingen vergelijken

Benieuwd of uw treinreis goedkoper kan? Vergelijk de reguliere tarieven met lopende aanbiedingen en ontdek wat de goedkoopste reisoptie voor uw traject/treinreis is. Ga naar: vergelijker.goedkoop-treinkaartje.nl en voer uw reisgegevens in en ontvang direct reisadvies op maat.


Terug naar: Veelgestelde Vragen