Waar kan ik AH Treinkaartjes kopen?

Een AH Treinkaartje kopen? De treinkaartjes van Albert Heijn zijn verkrijgbaar via de webshop en in de winkel. Vanaf zaterdag 8 april tot en met zondag 21 april zijn er NS dagkaarten met korting verkrijgbaar bij Albert Heijn. Voor € 16,50 bestelt u één NS Dagkaart en bij aankoop van drie of meer betaalt u slechts € 14,50 per stuk. De AH treinkaartjes te koop in april 2019 zijn geldig tot en met 10 juni 2019 en ideaal voor een leuk dagje uit.

E-tickets online verzilveren

Wanneer u een treinkaartje koopt bij Albert Heijn ontvangt u een unieke code. Deze staat vermeld op uw kassabon of ontvangt u per e-mail. De code kunt u vervolgens online verzilveren voor een e-ticket via: NS.nl/ah. Nadat u de code online heeft verzilverd voor een NS dagkaart wordt een NS e-ticket verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In het verzilveringsproces voert u de persoonsgegevens van de reiziger en de reisdatum in, waarna het e-ticket wordt aangemaakt en verstuurd.

AH Treinkaartjes online kopen

De AH treinkaartjes online kopen is eenvoudig en binnen enkele stappen geregeld. Daarbij hoeft u geen bonnetje met code te bewaren, want deze wordt per e-mail toegestuurd. Online bestellen van de aanbieding kan via: Goedkoop-treinkaartje.nl/AH.

  • Klik op: “Bestellen”
  • Kies het aantal NS dagkaarten
  • Leg deze in het winkelmandje
  • Rond het bestelproces af

AH Treinkaartjes in winkel kopen

De AH treinkaartjes kunnen bij de klantenbalie Albert Heijn vestigingen worden gekocht. Na aankoop ontvangt u een kassabon met een unieke code die u online kunt verzilveren voor een NS dagkaart.

In de winkel heeft u een bonuskaart nodig om van de aanbieding gebruik te maken. Heeft u geen bonuskaart? Dan kunt u deze aanvragen bij de balie of vragen of zij een eigen code kunnen gebruiken.

AH Dagkaart voor de daluren

De NS dagkaart van Albert Heijn is de hele dag te gebruiken in de daluren. De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 en 16:00 en na 18:30. Op zaterdag en zondag zijn de AH Dagkaarten de hele dag te gebruiken. Het is niet toegestaan om te reizen in de daluren. Ook niet wanneer u voor de spits bent ingecheckt.

Wanneer uw trein vertraging had, waardoor u in de spits terecht bent gekomen mag u de reis wel afmaken.

AH aanbiedingAH KortingAlbert Heijn TreinkaartjesGoedkope TreinkaartjesNS Dagkaarten met Kortingtrein actie