Treinkaartjes acties verzilveren/activeren

Heeft u onlangs een treinkaartjes actie gekocht? Dan dient u deze in veel gevallen te verzilveren/activeren via de website van de NS. Het stappenplan hiervoor hebben we op deze pagina uitgewerkt. Het kan soms verwarrend zijn, omdat niet alle trein acties hetzelfde werken. Zo dient u bij de dagkaart acties van Albert Heijn een andere pagina te gebruiken om de e-tickets te activeren, terwijl de afgelopen aanbiedingen van Blokker helemaal geen activatie nodig hadden.

Wij raden onze bezoekers daarom ten alle tijden aan om de actie voorwaarden goed door te nemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vanaf wanneer kan ik mijn couponcode verzilveren/activeren?

Ook over deze vraag bestaat vaak veel onduidelijkheid, omdat de couponcodes vaak pas vanaf de eerste dag van de reisperiode kunnen worden geactiveerd. Voor veel reizigers is dit onhandig, omdat zij de dagkaart graag van tevoren willen activeren.

Voorlopig is het antwoord op deze vraag: U kunt de couponcode vanaf de eerste dag van de reisperiode verzilveren/activeren. Misschien dat dit in de toekomst wordt aangepast, zodat reizigers in de week ervoor alvast hun reis kunnen plannen.

activerenOV vragenTreinkaartjes actieVeelgestelde vragenverzilveren