Hoe werkt de Doppio Espresso trein actie?

T/m 31 juli 2016 is het mogelijk om goedkope treinkaartjes bij de Spoordeel te kopen, waarmee u naast een NS dagretour voor een stad naar keuze een gratis lunch voucher ontvangt voor een willekeurige vestiging van Doppio Espresso. Uiteraard zijn er voorwaarden aan de treinkaartjes actie verbonden, waardoor een groot aantal reizigers met vragen blijft zitten. Op deze pagina proberen wij het grootste gedeelte van de vragen op te vangen, maar onderaan kunt u uiteraard nog andere vragen m.b.t. deze actie stellen, zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Hoe werkt de Doppio Espresso trein actie?

Na aankoop ontvangt u een voucher NS dagretour en een voucher lunch bij Doppio Espresso. De voucher NS dagretour dient u online te activeren voor een dag en stad naar keuze en de voucher lunch bij Doppio Espresso kunt u uitgeprint meenemen op reis, zodat u deze aan een medewerker van Doppio kunt geven in ruil voor een koffie + vers appelgebakje.

  • Kosten: €21;
  • Verkoopperiode: t/m 31 juli 2016;
  • Reisperiode: t/m 31 augustus 2016;

Veelgestelde vragen

Vanaf hoe laat kan ik gebruik maken van de Doppio dagretour?

De NS Doppio dagretour is geldig vanaf 09:00 uur voor de dag dat u hem heeft verzilverd.

Kan ik kinderen meenemen?

Kinderen t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 met u mee in de trein met het Railrunnerkaartje.

Tot wanneer is de Doppio dagretour geldig?

Na aankoop kunt u op een dag naar keuze gebruik maken van de actietickets t/m 31 augustus 2016.

Tot hoe laat kan ik van de actie gebruik maken?

De Doppio actie is vanaf 09:00 uur geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia en te gebruiken tot de laatste trein van die dag.

Waar vind ik een Doppio vestiging?

Het is handig om vooraf te checken of de gewenste stad een Doppio vestiging heeft, omdat u hier anders geen gebruik van kunt maken. Check daarom voordat u op reis gaat alvast waar de Doppio vestigingen zich bevinden via deze link!

Heeft u nog een vraag? Stel deze gerust via het onderstaande formulier.