Goedkoop jaarabbonnement voor de trein

Vaak wanneer reizigers opzoek zijn naar een goedkoop jaarabonnement voor de trein begint men bij het Traject Vrij abonnement van de NS, terwijl het maximale tarief vaak al snel bereikt wordt en u beter een Altijd Vrij abonnement van de NS kunt bestellen. Bij het Traject Vrij abonnement wordt u namelijk beperkt tot een bepaald traject in Nederland, terwijl u met het Altijd Vrij abonnement onbeperkt kunt rijden in de spits en daluren.

Hoe werkt het Altijd Vrij abonnement?

Het NS Altijd Vrij abonnement vraagt u aan via de website en wordt vervolgens op een persoonlijke OV Chipkaart geladen die u thuisgestuurd krijgt.

Tarieven/Prijzen Altijd Vrij abonnement

De prijzen van het Altijd Vrij abonnement variëren vanwege het type abonnement dat u afsluit. U kunt een jaar abonnement afsluiten voor € 325, maar wilt u dat het reisproduct maandelijks opzegbaar is? Dan betaalt u extra en wordt hetzelfde abonnement € 399,- per maand.

Voordelen

  • U kunt 4x een NS Bijkaart aanvragen, waarmee kinderen of uw partner een Dal vrij of Weekend vrij abonnement krijgen en met hoge korting kunnen meereizen;
  • Vraag 3x gratis het Kids Vrij abonnement aan, waarmee kinderen tot 12 jaar gratis met u mee kunnen reizen;
  • Na 09:00 uur en in het weekend kunt u 3 medereizigers met 40% korting laten meereizen.