Franse trein bestemmingen

Regelmatig ontvangen wij de vraag welke Franse trein bestemmingen er allemaal zijn binnen Europa, aangezien wij enkel Parijs en Lille aanprijzen in de linkerkolom van onze website. Dit heeft alles te maken met de populariteit van deze bestemmingen, maar uiteraard zijn er nog tal van andere bestemmingen. Zo zijn er in Frankrijk 383 trein bestemmingen, maar zijn er ongeveer 35 op onze website opgenomen. Mocht u toch een ticket willen boeken voor een alternatief treinstation. Probeer dan de boekingstool in de rechterkolom van onze website en vindt uw goedkope treinkaartjes!

Franse trein bestemmingen

Bekijk hieronder het overzicht van zonnige Franse bestemmingen.

Trein Bestemmingen

Deze zijn allemaal bereikbaar met de TGV en sommige hebben zelfs een direct verbinding in de zomermaanden. Er vertrekt dan elke zaterdag een speciale Zon-Thalys, waarmee u rechtstreeks reist naar zomervakantie bestemmingen en profiteert van lage tarieven en minimale reistijd.


Trein Agde

Trein Aix-en-Provence

Trein Antibes

Trein Avignon

Trein Cannes

Trein Lille

Trein Lyon

Trein Marseille

Trein Montpellier

Trein Narbonne

Trein Nice

Trein Parijs

Trein Perpignan

Trein St. Raphael

Trein Toulon

Trein Valence

Franse wintersport bestemmingen

Frankrijk kent ook prachtige skigebieden die elk jaar weer door duizenden vakantiegangers worden bezocht. De trein is een populair vervoersmiddel en er zijn dan ook tal van Franse wintersport bestemmingen per trein bereikbaar. Deze bestemmingen zijn bereikbaar per TGV en Ski-Thalys.

Trein Bourg St Maurice
Trein Landry
Trein Aime la Plagne
Trein Moutiers Salins
Trein Albertville
Trein Chambery
Trein Les Menuires
Trein Val Thorens