Alles over: Trein naar Londen

Een van de meest bezochte steden ter wereld. Londen is een snelle, hippe en moderne stad met tal van bezienswaardigheden. Eerlijk gezegd heeft de stad zoveel te bieden dat dit bij het eerste bezoek vaak nog niet naar voren komt. De vele indrukken moeten even bezinken voor u aan de details van deze wereldstad kunt beginnen. Reis met de trein naar Londen en reis per Eurostar door de kanaaltunnel.

De stad is een must-see, maar wij raden aan om hotelovernachtingen en de reis vroegtijdig te boeken. Prijzen kunnen fors zijn in deze stad, mits u profiteert van vroegboekkorting.

Overdag eerst even rivier de Thames bewonderen, waarna u aanschuift bij één van de restaurantjes aan het water voor een bordje ‘Fish and Chips’. Vervolgens maakt u een boottocht over de Thames of een Hop-on-Hop-off bus door Londen voor een zeer effectieve eerste dag in Londen.

Vragen over: Trein naar Londen

Wat is de trein naar Londen

Het is dagelijks 3x mogelijk om met de trein naar Londen te reizen. Eurostar verzorgt het traject via de HSL en Kanaaltunnel. Het is tevens mogelijk om eerst per InterCity Brussel of Thalys naar Brussel.

Wat is de route?

De internationale trein naar Londen vertrekt vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar België. In Belgie stopt de hogesnelheidstrein op station Antwerpen en Brussel. Op station Brussel Zuid/Midi is er een grenscontrole, waarna de Eurostar door de Kanaaltunnel naar Engeland rijdt.

Wat is de reistijd?

Amsterdam naar Londen: 04:39 uur
Schiphol naar Londen: 04:23 uur
Rotterdam naar Londen: 03:59 uur

Wat is de prijs?

Tickets met vroegboekkorting zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek beperkt verkrijgbaar. Een enkele reis kost € 59 (2e klas) en € 99 (1e klas). Wanneer deze kortingskaartjes naar Londen uitverkocht zijn wordt het tarief verhoogt naar € 69. Een tot twee maanden voor vertrek kan de prijs van een treinkaartje naar London St. Pancras oplopen naar € 265.

Waar koop ik kaartjes?

Kaartjes voor de trein naar Londen zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International. Ticket naar Londen zijn tot 6 maanden voor vertrek te koop.

Zoek tickets

Eurostar EngelandTrein EngelandTrein Eurostartrein Londen