Trein naar Swiebodzin

 • ☑️ Treinticket Swiebodzin v.a. € 68 per IC Berlijn en InterCity
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Swiebodzin 9.31 uur
 • ☑️ Overstap op Berlijn Hbf
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Swiebodzin.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Met de trein naar Swiebodzin? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 68,- zit u met een reistijd van ongeveer 09 uur 31 minuten in deze geweldige Poolse stad! Het voordeel van de trein naar Swiebodzin is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Swiebodzin wordt verzorgd door ICE International en InterCity Berlijn en is al jaren erg populair!

Goedkope Internationale Treinkaartjes

Trein naar Swiebodzin

Tijdens de treinreis naar Swiebodzin bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

Het eerste deel van het traject wordt per IC Berlijn afgelegd, waarna u kunt overstappen op de OBB Nightjet of een andere trein naar Swiebodzin. In de OBB Nightjet (nachttrein) wordt er onderscheid gemaakt tussen treinkaartjes voor ligtplaatsen op een slaapbank en treinkaartjes voor slaapplaatsen in een bed (het laatste is uiteraard comfortabeler, al zijn de slaapbanken goed te doen).

Trein of Vliegtuig naar Swiebodzin

Met het vliegtuig of de trein naar Swiebodzin? Er zijn nog geen directe treinverbindingen naar Polen, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Swiebodzin zijn vanaf € 39 verkrijgbaar en met een reistijd van 1 uur en 55 minuten komt u aan in Swiebodzin. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Treinreis naar Swiebodzin

Vervoerder:ICE International & IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStation Świebodzin

Opstapstations naar Swiebodzin

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Swiebodzin.

 • Trein van Amsterdam naar Swiebodzin met een afstand van 872 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Swiebodzin met een afstand van 928 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Swiebodzin met een afstand van 944 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Swiebodzin met een afstand van 887 kilometer.

Bezienswaardigheden in Swiebodzin

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Swiebodzin.

 • Christ the King Statue (standbeeld)
 • Uitgaanscentrum van Swiebodzin
 • Natuur in Swiebodzin
 • Stadhuis van Swiebodzin
 • Fiets- en wandeltochten

Reistijd per trein naar Swiebodzin

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Swiebodzin09:312
Schiphol – Swiebodzin09:422
Rotterdam – Swiebodzin09:582
Utrecht – Swiebodzin10:012

Treinticket Swiebodzin

Prijs:68
Aanbieder:TheTrainLine

Wilt u treintickets naar Swiebodzin boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Swiebodzin vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

InterCity Berlijn

Meest geboekt naar Swiebodzin

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Swiebodzin.

TrajectTreinTarief
AmsterdamSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
SchipholSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
RotterdamSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
UtrechtSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
GroningenSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
TilburgSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68
EindhovenSwiebodzinInterCity & IC Berlijn€ 68

*Bovenstaande tarieven zijn vanaf-prijzen.

Hotel in Swiebodzin vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Swiebodzin maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Swiebodzin nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Swiebodzin tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

 • Comfort Express Swiebodzin
 • Leniwka
 • Picaro Stok

Trein naar station Swiebodzin

Droga Krajowa 92
66-200 Świebodzin, Lubuskie te Polen

{mymaplocation id=881 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Korting op treintickets naar Swiebodzin

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Swiebodzin te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Swiebodzin. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Swiebodzin. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Swiebodzin

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Swiebodzin te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Swiebodzin genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit Keulen en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Swiebodzin en direct kunt beginnen met uw stedentrip. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Swiebodzin.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Swiebodzin? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Voordelen

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Swiebodzin.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Populaire treinreizen in Polen

FAQ Swiebodzin

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Swiebodzin. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Swiebodzin.

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Swiebodzin?

Treintickets naar Swiebodzin zijn vanaf 68 euro (2e klas) en 120 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Swiebodzin?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Swiebodzin met een reistijd van 9:31 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Swiebodzin?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Swiebodzin boek je het voordeligst 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Met welke trein naar Swiebodzin?

Er vertrekken dagelijks 5 tot 6 treinen van InterCity Berlijn naar Duitsland, waarna je overstapt op de trein naar Polen.


Bekijk ook: Trein naar Polen

Trein naar Wroclaw

Trein naar Wroclaw

Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar Worclaw verbaast eigenlijk iedereen in positieve zin. De stad is daarbij niet de enige bestemming in Polen die aan populariteit wint. Ook Krakau en Warschau zien een stijgend aantal toeristen....

Trein naar Krakau

Trein naar Krakau

☑️ Treinticket Krakau v.a. € 95 per IC Berlijn en InterCity ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Krakau 10.51 uur ☑️ Overstap op Berlijn Hbf ☑️ Met 1 overstap per trein naar Krakau. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 95,- Zoek...

Trein naar Kutno

Trein naar Kutno

☑️ Treinticket Kutno v.a. € 68 per IC Berlijn en InterCity ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Kutno 11.58 uur ☑️ Overstap op Berlijn Hbf ☑️ Met 1 overstap per trein naar Kutno. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 68,- Zoek...