Trein naar Eemnes

In één van de mooiste polders van Nederland: het Arkemheen-Eemland van Nederland ligt Eemnes. Via het centraal station van Hilversum kan je met een rechtstreekse busverbinding binnen 30 minuten in Eemnes zijn.

Dorpskern

In de dorpskern van Eemnes vind je vooral winkels voor de alledaagse dingen. Wel heeft Eemnes erg leuke horecagelegenheden verspreid door heel Eemnes.

Pak de fiets!

Binnen Eemnes zijn er ontzettend leuke fietsroutes. Zo kan je richting de Theetuin fietsen om te genieten van een hapje/drankje of stap met de fiets op het pondje richting Bunschoten.

Overige faciliteiten

Naast dat je in Eemnes erg leuk kan fietsen zijn er ook volop mogelijkheden voor watersporters- en wandelliefhebbers. De polder van Eemnes staat bekend om zijn mooie wandelroute door het weidse oer-Hollandse landschap.

Bezoek ook eens de weekmarkt van Eemnes. Deze is op donderdag van 10.00 – 16.00 uur bij De Minnehof, midden in de dorpskern.

Ook opent het Huis van Eemnes, de centrale ontmoetingsplek van Eemnes, begin 2020 haar deuren. Een plek waar sport, cultuur, educatie, informatie, advies en zorg- en welzijn bij elkaar komen. Met regelmaat worden in het Huis van Eemnes activiteiten georganiseerd voor jong en oud: een gezellig plek waar je ook prima alleen een kop koffie kan drinken!

Ga goed voorbereid op pad en bezoek de website van Eemnes voor meer informatie, vaar- fiets en wandelroutes: Eemnes.nl

Trein naar Eemnes

Reis met de trein naar Eemnes voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Eemnes is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Eemnes binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Eemnes? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Dagje FietsenDagje WandelenTrein Eemnes