Categorieën: Frankrijk

Trein naar Moûtiers

 • Treintickets naar Moûtiers € 65
 • Laagste prijs voor dezelfde reis!
 • Online geen boekingskosten
 • Vroeg boeken = voordelig reizen
 • Zoek tickets

Komend seizoen wintersporten en per trein naar Moûtiers? Boek uw treintickets naar Moûtiers via onze website vanaf € 65. Vanaf 22 december 2018 t/m 16 maart 2019 reist er elke zaterdag een speciale Ski-Thalys naar Moûtiers om dit skigebied bereikbaar te maken voor het Nederlands publiek. Met een reistijd van 7 uur en 51 minuten komt u uitgerust aan op uw bestemming en kunt u direct beginnen met wintersporten. U heeft per trein een directe verbinding naar Moûtiers, waarna u direct de piste op kunt!

Met het gezin op wintersport? Boek dan direct uw tickets! De verkoop start ieder jaar begin september, omdat u treintickets voor de Ski-Thalys naar Moûtiers altijd 3 maanden van tevoren kunt boeken. Op deze manier betaalt u een minimaal tarief en blijft uw skivakantie betaalbaar.

De Ski-Thalys naar Moûtiers is de ideale manier van reizen, waarbij u van alle gemakken bent voorzien. U hoeft niet vroegtijdig te verzamelen en beschikt over voldoende bagageruimte. Zo kunt u 1 stuk handbagage, 1 koffer/grote tas en 1 paar ski’s/snowboard meenemen in de trein. Voor de ski’s/snowboard is een speciale wagon ingericht, waar u de wintersport artikelen kwijt kunt.

Uw vakantie begint al in de trein!

Treintickets Moûtiers

Prijs:65
Aanbieder:TheTrainLine

Opzoek naar een goedkope treinkaartjes? Via onze website boekt u de goedkoopste treintickets naar Moûtiers en is de eerste stap naar een ontspannen wintersportvakantie gezet. Wilt u per nachttrein of TGV richting Moûtiers? Aangezien de Ski-Thalys enkel op zaterdag reist zullen veel Nederlanders hier gebruik van moeten maken. Dit is verder geen probleem, want de TGV brengt u met een reistijd van slechts 8 uur naar deze fantastische wintersportbestemming. De tarieven liggen vaak iets hoger, maar ook met deze treinen wordt uw wintersportvakantie een gegarandeerd succes.

Reistijden per trein naar Moûtiers

Hieronder vindt u een overzicht van de vertrek en aankomsttijden van de Ski-Thalys. Voor de reistijd naar Moûtiers en de dienstregeling per TGV of nachttrein dient u een ticket te zoeken via de bovenstaande knop.

Vertrektijd vanuit NederlandStationVertrektijd naar Nederland
05:40 (V)Amsterdam Centraal00:12 (A)
05:58 (V)Schiphol23:54 (A)
06:25 (V)Rotterdam Centraal23:33 (A)
07:05 (V)Antwerpen Centraal22:56 (A)
07:59 (V)Brussel Zuid (Midi)22:11 (A)
12:21 (A)Chambery17:50 (V)
13:04 (A)Albertville16:58 (V)
13:44 (A)Moutiers Salins16:25 (V)
14:05 (A)Aime la Plagne15:57 (V)
14:17 (A)Landry15:46 (V)
14:30 (A)Bourg St. Maurice15:36 (V)

Treinreis naar Moûtiers

De treinreis naar Moûtiers kent een groot aantal voordelen. Zo stapt u in, kunt u heerlijk ontspannen en van het landschap genieten. Hieronder vindt u een aantal andere voordelen van reizen per trein.

 • Geen tolkosten
 • Veilig reizen
 • Catering aan boord
 • Geen inchecktijd
 • Online geen reserveringskosten
 • Comfortabele stoelen
 • Geen benzinekosten
 • Duurzaam reizen
 • Geen routeproblemen

Laaste nieuws

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting Zomer aanbiedingen voor populaire bestemmingen. Zoek tickets Trein Keulen Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen…

11 uur geleden

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden