Categorieën: Frankrijk

Trein naar Lille

Wist u dat? Lille wordt in België Rijsel genoemd.

Goedkoop hotel in Lille vinden

Via onze website kunt u ruim 200 websites vergelijken, waardoor u altijd het goedkoopste hotel in Lille zult vinden. Klik op de onderstaande link en ontdek/vergelijk het zelf! Aanraders in Lille zijn:

  • Crowne Plaza
  • Premiere Classe in het centrum
  • Western Premier Why Hotel

Korting op het treinkaartje naar Lille

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Lille? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

CityGuide Lille

Lille is een culturele Franse bestemmingen met een mooie omgeving, tal van bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de omgeving. Laat uzelf inspireren door ons en lees alles over winkelen, activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Lille.

Bekijk: CityGuide Lille

Bezienswaardigheden in Lille

Geïnteresseerd in bezienswaardigheden in Lille? Plan uw reis van te voren en bepaal wat u wilt zien, want eenmaal in Lille zult u het overzicht verliezen! Deze stad is in 2004 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa en beschikt over tal van musea. Zelfs één van de grootste musea in Europa is in deze stad gevestigd. U zult er misschien nog niet veel mensen over hebben horen praten, maar van deze reis zult u zeker geen spijt krijgen. Een weekendje weg of er even tussenuit? Lille is het helemaal!

  • Grande Place (groot plein)
  • Palais des Beaux-Arts (kunstmuseum)
  • Citadel van Lille
  • Kathedraal Notre-Dame de la Treille (kathedraal)
  • Charles de Gaulle (geboortehuis/museum)

Bekijk ook: Trein naar Frankrijk

Laaste nieuws

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting Zomer aanbiedingen voor populaire bestemmingen. Zoek tickets Trein Keulen Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen…

19 uur geleden

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden