Trein naar Wittlich

Reis met de trein naar Wittlich en kom met een reistijd van slechts 05:08 uur aan in het centrum. Er vertrekken dagelijks 6 treinen van ICE International van Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem naar Duitsland. Eenmaal aangekomen in Keulen kunt u overstappen op de trein naar Koblenz. De treinreis naar Koblenz duurt ongeveer 14 minuten, waarna u overstapt op de regionale trein naar Wittlich voor het laatste gedeelte van de reis. Goedkope treinkaartjes boekt u al vanaf € 25 met korting. De vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en 180 dagen voor vertrek te boeken.

Met de trein naar Wittlich

Wanneer u met de trein naar Wittlich reist dient u minimaal twee keer over te stappen. Binnen Nederland kunt u opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna u in Duitsland een tussenstop maakt op station Osnabruck, Duisburg, Düsseldorf en Keulen. Op station Köln Hbf stapt u over op de trein naar Koblenz voor een 14 minuten durende treinreis. Het laatste stuk duurt nog 1 uur van Koblenz Hbf naar Wittlich Hbf.

Treinreis naar Wittlich

Vervoerder:ICE International
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStation Wittlich

Opstaplocaties voor de trein naar Wittlich

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Wittlich.

 • Trein van Amsterdam naar Wittlich met een afstand van 391 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Wittlich met een afstand van 398 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Wittlich met een afstand van 452 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Wittlich met een afstand van 358 kilometer.

Bezienswaardigheden in Wittlich

De omgeving van de Eifel is al een bezienswaardigheid opzich, maar er zijn nog tal van activiteiten en leuke plekjes in de omgeving te vinden. Hieronder vindt u een aantal van deze highlights in de buurt van Wittlich.

 • Burchten en kastelen
 • Grotten in de Eifel
 • Oude mijnen
 • Stuwmeren en dammen
 • Rotsformaties

Treinticket Wittlich

Aanbieder: TheTrainLine

Prijs:€ 20

De tarieven van treintickets naar Wittlich worden bepaald door de reisklasse, mogelijkheden rondom het wijzigen van een boeking en het moment van boeken. Voordelige treintickets naar Wittlich boekt u met korting, wanneer u 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt. Vroegboektickets worden namelijk 180 dagen voor vertrek beschikbaar gesteld voor de verkoop.

Meest geboekt naar Wittlich

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar station Wittlich.

TrajectTreinTarief
AmsterdamStation WittlichICE International€ 25
SchipholStation WittlichICE International€ 29
RotterdamStation WittlichICE International€ 29
UtrechtStation WittlichICE International€ 25
GroningenStation WittlichICE International€ 29
TilburgStation WittlichICE International€ 29
EindhovenStation WittlichICE International€ 29

ICE International naar Wittlich

De ICE International is één van de modernste treinen van Europa en verbind dagelijks Nederland met de prachtige omgeving van Wittlich. Per ICE International naar Wittlich is een zeer comfortabele, snelle en voordelige manier van reizen. Geniet onderweg van ruime zitplaatsen, catering aan boord en het voorbij razende Duitse landschap.

Hotels in Wittlich vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Wittlich maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Wittlich nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Wittlich tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Wittlich voor u onder elkaar gezet.

 • Wittlicher Hof
 • Hotel Well garni
 • Hotel Rotenberg

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Wittlich? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Wittlich

54516 Wittlich-Land
Duitsland

Korting op treinkaartje naar Wittlich

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Wittlich te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Wittlich. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Wittlich. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Informatie over Wittlich

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Wittlich.

Inwoners:18.333
Deelstaat:Rijnland-Palts
Oppervlakte:49,64 km²
Hoogte:160 m
Taal:Duits

Bekijk ook: Trein naar Duitsland

ICE International DuitslandInterCity DuitslandInternationale TreinreizenMooie steden in DuitslandStedentrip WittlichTrein DuitslandTrein Wittlich