Trein naar Siegburg

 • ☑️ Ticket Siegburg v.a. € 20 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Siegburg 03:06 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Siegburg.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Met de trein naar Siegburg? Bestel dan goedkope treinkaartjes naar Siegburg via onze website. Je reist per ICE International met een directe verbinding naar hartje centrum. Treintickets naar Siegburg boek je al vanaf 20 euro (2e klas) en 30 euro (1e klas). Met een reistijd van 3.06 uur reis je met de trein naar Siegburg.Het voordeel van de trein naar Siegburg is dat je geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet je van service aan boord, het voorbij razende landschap en heb je voldoende been- en bagageruimte.

Trein naar Siegburg

Met de trein van Amsterdam naar Siegburg? In de trein naar Siegburg bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug. De route per trein naar Siegburg verloopt via 3 treinstations in Nederland, waarbij u per ICE International of een regionale vervoerder naar Siegburg wordt gebracht. U kunt de ICE International naar Siegburg nemen vanaf station Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem. Het stadscentrum van Siegburg is ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf kostelijk te vermaken.

Treinreis naar Siegburg

Vervoerder:ICE International
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationSiegburg Hauptbahnhof

Opstaplocaties voor de trein naar Siegburg

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Siegburg.
 • Trein van Amsterdam naar Siegburg met een afstand van 299 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Siegburg met een afstand van 307 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Siegburg met een afstand van 334 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Siegburg met een afstand van 272 kilometer.

Bezienswaardigheden in Siegburg

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Siegburg.
 • Autostadt
 • Mittellandkanaal
 • Phaeno Science Center
 • Siegburg Kasteel
 • Dierentuin Essenhof
 • Automuseum Volkswagen

Reistijd per trein naar Siegburg

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per Thalys levert de korste reistijd op en is uiterst comfortabel.
TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Siegburg03:060
Schiphol – Siegburg03:151
Rotterdam – Siegburg03:421
Utrecht – Siegburg02:350

Treinticket Siegburg

Aanbieder: TheTrainLine
Prijs:€ 20
Wilt u treintickets naar Siegburg boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 180 dagen voor vertrek! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Siegburg vaak snel uitverkocht Siegburg. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Meest geboekt naar Siegburg

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Siegburg.
TrajectTreinTarief
Amsterdam – SiegburgICE International€ 20
Schiphol – SiegburgICE International€ 20
Rotterdam – SiegburgICE International€ 20
Utrecht – SiegburgICE International€ 20
Groningen – SiegburgICE International€ 20
Tilburg – SiegburgICE International€ 20
Eindhoven – SiegburgICE International€ 20

Hotels in Siegburg vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Siegburg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Siegburg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Siegburg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Siegburg voor u onder elkaar gezet.
 • Kaspar hotel in Siegburg
 • Friendly Cityhotel Oktopus
 • Herting Siegburg
 • Kasserolle Siegburg
 • Serways Hotel Siegburg West

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Siegburg? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Siegburg

53721 Siegburg Duitsland, Duitsland

Korting op treinkaartje naar Siegburg

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Siegburg te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Siegburg. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Siegburg. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!Meer over: Korting bij NS International

ICE International naar Siegburg

Goedkoop met de ICE International naar Siegburg? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per ICE International naar Siegburg reizen, waarbij u geniet van comfortabele stoelen, catering aan boord en een prachtig Duits landschap. Zitplaatsen reserveren voor de ICE International is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om het reisgemak te vergroten. Daarbij verzekert u zichzelf ervan dat u samen kunt reizen.

Voordelen van de reis naar Siegburg

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Siegburg.
Geen benzinekostenOntspannen reizen
Genieten van CateringNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Siegburg

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Siegburg.
Inwoners:39.878
Deelstaat:Nedersaksen
Oppervlakte:23,44 km²
Hoogte:60 m
Taal:Duits

FAQ Siegburg

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Siegburg. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Siegburg.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland
ICE International DuitslandInterCity DuitslandInternationale TreinreizenMooie steden in DuitslandStedentrip SiegburgTrein DuitslandTrein Siegburg