Trein naar Gerolstein

 • ☑️ Ticket Gerolstein v.a. € 25 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Gerolstein 05:03 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Gerolstein.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Reis met de trein naar Gerolstein en kom met een reistijd van slechts 05:03 uur aan in het centrum. Er vertrekken dagelijks 6 treinen van ICE International van Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem naar Duitsland. Eenmaal aangekomen in Keulen kunt u overstappen op de regionale trein naar Gerolstein. Het laatste gedeelte per regionale trein duurt nog 01:55 uur. Goedkope treinkaartjes boekt u al vanaf € 25 met korting. De vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en 180 dagen voor vertrek te boeken.

Met de trein naar Gerolstein

Wanneer u met de trein naar Gerolstein reist heeft u minimaal 1 overstap nodig. Binnen Nederland kunt u opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna u in Duitsland een tussenstop maakt op station Osnabruck, Duisburg, Düsseldorf en Keulen. Op station Köln Hbf stapt u over op de trein naar Gerolstein voor het laatste gedeelte van de reis. Inclusief overstap op station Köln van 21 minuten is de totale reistijd per trein naar Gerolstein 05:03 uur.

Treinreis naar Gerolstein

Vervoerder:ICE International
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStation Gerolstein

Opstaplocaties voor de trein naar Gerolstein

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Gerolstein.
 • Trein van Amsterdam naar Gerolstein met een afstand van 361 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Gerolstein met een afstand van 368 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Gerolstein met een afstand van 422 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Gerolstein met een afstand van 328 kilometer.

Bezienswaardigheden in Gerolstein

De omgeving van de Eifel is al een bezienswaardigheid opzich, maar er zijn nog tal van activiteiten en leuke plekjes in de omgeving te vinden. Hieronder vindt u een aantal van deze highlights in de buurt van Gerolstein.
 • Burchten en kastelen
 • Grotten in de Eifel
 • Oude mijnen
 • Stuwmeren en dammen
 • Rotsformaties

Treinticket Gerolstein

Aanbieder: TheTrainLine
Prijs:€ 20
De tarieven van treintickets naar Gerolstein worden bepaald door de reisklasse, mogelijkheden rondom het wijzigen van een boeking en het moment van boeken. Voordelige treintickets naar Gerolstein boekt u met korting, wanneer u 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt. Vroegboektickets worden namelijk 180 dagen voor vertrek beschikbaar gesteld voor de verkoop.

Meest geboekt naar Gerolstein

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar station Gerolstein.
TrajectTreinTarief
Amsterdam – Station GerolsteinICE International€ 25
Schiphol – Station GerolsteinICE International€ 29
Rotterdam – Station GerolsteinICE International€ 29
Utrecht – Station GerolsteinICE International€ 25
Groningen – Station GerolsteinICE International€ 29
Tilburg – Station GerolsteinICE International€ 29
Eindhoven – Station GerolsteinICE International€ 29

ICE International naar Gerolstein

De ICE International is één van de modernste treinen van Europa en verbind dagelijks Nederland met de prachtige omgeving van Gerolstein. Per ICE International naar Gerolstein is een zeer comfortabele, snelle en voordelige manier van reizen. Geniet onderweg van ruime zitplaatsen, catering aan boord en het voorbij razende Duitse landschap.

Hotels in Gerolstein vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Gerolstein maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Gerolstein nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Gerolstein tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Gerolstein voor u onder elkaar gezet.
 • Hotel Löwenstein
 • Seehotel am Staussee
 • Ferienpark Felsenhof

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Gerolstein? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Gerolstein

54568 Gerolstein Duitsland

Korting op treinkaartje naar Gerolstein

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Gerolstein te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Gerolstein. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Gerolstein. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!Meer over: Korting bij NS International

Informatie over Gerolstein

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Gerolstein.
Inwoners:7.543
Deelstaat:Rijnland-Palts
Oppervlakte:64,45 km²
Hoogte:358 m
Taal:Duits

FAQ Gerolstein

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Gerolstein. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Gerolstein.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland
ICE International DuitslandInterCity DuitslandInternationale TreinreizenMooie steden in DuitslandStedentrip GerolsteinTrein DuitslandTrein Gerolstein