Trein naar Eupen

 • ☑️ Ticket Eupen v.a. € 24 per InterCity Brussel / Thalys
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Eupen 04:22 uur
 • ☑️ 12 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ 4 verbindingen vanuit Den Haag HS
 • ☑️ Vroegboektickets: tot 7 dagen voor vertrek
 • ☑️ Directe verbinding
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Met de trein naar Eupen is uitstekend te doen en treintickets voor de Thalys of IC Brussel zijn direct te bestellen zonder bijkomende kosten. Zo kunt u al vanaf € 24 per trein naar Eupen en genieten van een heerlijk weekendje weg. Ga wandelen of fietsen in de omgeving van Eupen of bezoek de bezienswaardigheden in het centrum. Daarbij mag u de rondvaartboten in de kleine kanaaltjes natuurlijk niet missen!

Trein naar Eupen

De reis per trein naar Eupen kan op twee manieren worden afgelegd, namelijk per Thalys of InterCity Brussel. Het verschil zit hem voornamelijk in de reistijd en het comfort wat u direct in de tarieven terugziet. Per Thalys naar Eupen doet u er 4 uur en 22 minuten over, terwijl er met de InterCity Brussel ruim een uur bijkomt. Er zijn voor de IC Brussel echter wel meerdere op- en aftapstations beschikbaar binnen Nederland, wat natuurlijk een uitkomst kan bieden.

Trein, Bus of Vliegtuig naar Eupen?

Benieuwd of het sneller of goedkoper kan? Kijk dan altijd eerst even op de website van GoEuro en vergelijk de trein, bus en vliegprijzen naar Eupen zonder bijkomende kosten via de onderstaande link.

 • Treinticket vanaf € 24
 • Vliegticket n.v.t.
 • Busticket vanaf € 14

Treinreis naar Eupen

Hieronder vindt u informatie m.b.t. de treinreis naar Eupen.
Vervoerder:Thalys & IC Brussel
VertrekstationAmsterdam Centraal
Aankomst stationEupen

Vroeg boeken = voordelig reizen.

Opstapstations naar Eupen

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Eupen.

 • Trein van Amsterdam naar Eupen met een afstand van 268 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Eupen met een afstand van 250 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Eupen met een afstand van 198 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Eupen met een afstand van 253 kilometer.

Bezienswaardigheden in Eupen

 • Stuwmeer in Eupen
 • Fiets- en wandeltochten in Eupen
 • Stadhuis van Eupen
 • Natuurpark

Treintickets Eupen

Wanneer u opzoek bent naar tickets om per Thalys naar Eupen te reizen raden wij aan om dit zo vroeg mogelijk te doen, zodat u voor € 24 een treinticket naar Eupen kunt boeken. Per IC Brussel worden deze tickets goedkoper en kunt u al een enkeltje vanaf € 24 boeken. Ook voor de treinreis naar Eupen zijn er Superdagretours en Weekendretours verkrijgbaar. Dit scheelt enorm in prijs en hiervoor hoeft u niet vroeg te boeken of een zitplaats te reserveren.

Prijs:24
Aanbieder:TheTrainLine

Superdagretour en Weekendretour naar Eupen

De goedkoopste tickets zijn per IC Brussel, waarbij u kunt kiezen tussen de Superdagretour en de Weekendretour. Met de Superdagretour boekt u voor ongeveer € 58,- een retourticket Eupen, maar u dient op één dag heen- en weer te reizen. Met de Weekendretour dient u in één weekend heen- en weer te reizen. Deze is geldig vanaf vrijdag t/m zondag, waarbij u geen tijdsbeperking heeft en geen zitplaats hoeft te reserveren.

Thalys naar Eupen

Wilt u met de Thalys naar Eupen? Dan raden wij aan om uw tickets z.s.m. te bestellen. Voor de Thalys is reserveren verplicht en er geldt dan ook wie als eerst komt die het eerst maalt (OP=OP).

Meest geboekt naar Eupen

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Eupen.

TrajectTreinTarief
AmsterdamEupenThalys & IC Brussel€ 32
SchipholEupenThalys & IC Brussel€ 32
RotterdamEupenThalys & IC Brussel€ 32
UtrechtEupenThalys & IC Brussel€ 45
GroningenEupenThalys & IC Brussel€ 53
TilburgEupenThalys & IC Brussel€ 34
EindhovenEupenThalys & IC Brussel€ 27

Hotels in Eupen vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Eupen maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Eupen nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Eupen tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

 • Hotel Sleep Wood
 • Best Western Ambassador Hotel Bosten
 • Julevi

Trein naar station Eupen

25-33 Bahnhofstraße
4700 Eupen, Wallonië te België

{mymaplocation id=861 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Korting op treinkaartje naar Eupen

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Eupen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Eupen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Eupen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Eupen? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Voordelen

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Informatie over Eupen

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Eupen.

Inwoners:19.063
Gewest:Wallonië
Provincie:Luik
Oppervlakte:103,74 km²
Taal:Belgisch

Populaire treinreizen in België


Bekijk ook: Trein naar België

FAQ Eupen

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Eupen. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Eupen.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Terug naar: Trein naar België

InterCity BelgieInternationale TreinreizenKorting BelgieMooie steden in BelgieStedentrip EupenThalys BelgieTrein BelgiëTrein Eupen