Eurostar

De Eurostar vertrekt dagelijks vanuit Brussel-Zuid in de richting van Londen. Hierbij stopt de trein nog op het station van Lille en Ebbsfleet, waarna de trein met 300 kilometer per uur verder gaat naar Londen. De oversteek door de kanaaltunnel naar Engeland duurt slechts 21 minuten en is al verkrijgbaar vanaf 46 euro!

Heb jij Londen altijd al een keer willen bezoeken? Boek dan uw treinticket naar Londen al vanaf 46 euro via onze website en vertrek vandaag nog! De Eurostar vertrekt minimaal 6 keer per dag en is één van de modernste en comfortabelste treinen in de wereld.

Met de trein naar Londen? De Eurostar brengt je verder!


Route: Eurostar nar Engeland

Om met de Eurostar naar Engeland te reizen dient u eerst naar Brussel-Zuid te reizen. Waarna u kunt overstappen op de Eurostar die vervolgens via Lille en Ebbsfleet naar Londen St. Pancras reist. In Nederland zijn verschillende opstapstations, omdat de trein naar Brussel-Zuid op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal stopt. Voor Belgische reizigers is het mogelijk om in Antwerpen op de trein naar Brussel-Zuid te stappen.

Tarieven van de Eurostar

De Eurostar heeft verschillende klasse en hanteert daarom verschillende tarieven. Vanaf € 46,- is het mogelijk om 2e klas te reizen met de Eurostar en 1e klas is al vanaf € 109,- een mogelijkheid. De tickets zijn via onze website te bestellen en kunnen 4 maanden van tevoren worden aangeschaft. Om de goedkoopste treintickets te bemachtigen zult u ongeveer 3 maanden van te voren moeten boeken, zodat u van de Earlybird tickets gebruik kunt maken.

Trajecten Eurostar


Eurostar naar Londen

Wilt u met de Eurostar naar Londen? Dagelijks vertrekken er 6 treinen naar Londen, waarvan 2x een directe verbinding per Eurostar van Amsterdam en Rotterdam naar Londen. Met een directe verbinding reist u met een reistijd van 3:41 uur (vanaf Amsterdam CS) en 03:01 (vanaf Rotterdam CS) naar London St Pancras International. Tickets voor de […]