Categorieën: NS trein nieuws

Vrouw zwaar mishandeld in trein bij Amsterdam

Afgelopen week is een 27-jarige vrouw zwaar mishandeld in een trein die stilstond op Amsterdam Centraal. Van de dader ontbreekt momenteel nog elk spoor en daarom is de politie opzoek naar getuige van de mishandeling. De mishandeling vond plaats op zaterdag 14 mei rond 00:20 uur in een volle trein die klaarstond voor vertrek. Volgens een woordvoerder van de politie zou de dader zich agressief hebben gedragen, waarop verschillende omstanders opmerkingen maakte.

Vrouw zwaar mishandeld in trein bij Amsterdam

Het 27-jarige slachtoffer werd uiteindelijk bij haar keel gegrepen en werd flink in het gezicht en op het achterhoofd geslagen door de dader die uiteindelijk de benen nam. Het slachtoffer heeft uiteindelijk aan de noodrem weten te trekken, waarop de conducteur de wagon kwam controleren.

Een 31-jarige man werd later aangehouden, maar is weer vrijgelaten vanwege onvoldoende bewijs. Omstanders/getuige worden door de politie gevraag zich te melden om het slachtoffer bij te staan en een volledig signalement van de dader te schetsen.

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden