Vrouw komt om bij reddingspoging hond

Afgelopen week is een vrouw aangereden door een trein toen zij haar hond wou redden van het spoor. Volgens een woordvoerder van de politie probeerde de vrouw de hond van het spoor te redden, maar dit zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Voorlopig is de daadwerkelijke toedracht nog niet bekend, maar er wordt uitgegaan van een ongeluk.

De dramatische gebeurtenis vond plaats op het traject tussen Freshfield en Ainsdale in Groot-Brittannië. De 20-jarige vrouw was vermoedelijk haar hond aan het uitlaten langs het spoor, waarbij de hond volgens omwonende waarschijnlijk onder het hek is doorgekropen. Het hek langs het spoor is namelijk niet laag genoeg voor honden, waardoor het wel vaker gebeurd dat een hond aan de andere kant van het hek beland.

Reizigers hadden ruim 2 uur last van vertraging op het traject.

Reizigers hadden tot eind van de middag last van vertraging

Door het tragische incident hebben treinen op het traject van Freshfield naar Ainsdale nog de hele middag last gehad van vertraging. Het ongeluk vond plaats rond 15:00 uur, waarna hulpdiensten direct werden gealarmeerd. Reizigers moesten in de tussentijd gebruik maken van vervangend busvervoer. Het treinverkeer kwam pas na 2 uur weer op gang en reed aan het eind van de middag weer volgens de normale dienstregeling.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!