Vereniging Natuurmonumenten stapt in de trein

Afgelopen week zijn boswachters en natuurbeheerders van vereniging Natuurmonumenten in de trein gestapt om met reizigers in gesprek te gaan. Dit initiatief is bedacht om erachter te komen wat Nederlanders willen doen met de resterende 15% natuurgebied. Zo moet er worden gezocht naar een balans tussen rustige gebieden voor wandelaars/fietsers en wat aantrekkelijkere gebieden voor sporters. Hiervoor trekt Natuurmonumenten eropuit om erachter te komen wat Nederlanders nou werkelijk willen.

Speciaal voor dit initiatief heeft de NS een aantal groene coupés beschikbaar gesteld, waarin treinreizigers het met boswachters en natuurbeheerders kunnen hebben over de huidige- en toekomstige natuur.

Ga ook in gesprek met vereniging Natuurmonumenten!

Uw mening telt bij vereniging Natuurmonumenten

De vorige enquête die vereniging Natuurmonumenten heeft verspreid onder haar leden en inwoners van Nederland ging over de omgang met wilde dieren in Nederland. Aan de hand van de uitkomst van dit onderzoek is naderhand het beleid rond jacht- en wildgebieden bepaald. Natuurmonumenten benadrukt nogmaals dat uw mening telt en wilt daarom graag weten wat u met de resterende 15% aan natuurgebieden zou willen doen. Komt u de groene coupé tegen? Stap dan gezellig in en ga in gesprek met de boswachter en natuurbeheerders!

Afgelopen week waren de boswachters en natuurbeheerders te vinden in de trein van Den Haag naar Groningen. Wellicht dat er in de komende weken nog meer groene treinstellen te vinden zijn, dus wees erop voorbereid en denk er alvast over na. Wilt u ook meedenken met vereniging Natuurmonumenten? Via de website kunt u lid worden net als 735.000 andere Nederlanders.

{mymaplocation id=229,231,233,152,153,154,155 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!