Categorieën: NS trein nieuws

Verdacht pakketje in trein bij Rotterdam

Op last van de politie is het treinverkeer bij Rotterdam vandaag tijdelijk stilgelegd. Hierbij werden 2 perrons afgesloten, omdat er een verdacht pakketje was gevonden in de trein. Deze werd naar een “veilige-zone” gereden, nadat alle passagiers waren uitgestapt. Nader onderzoek wees uit dat er geen sprake was van een bom en dat het loos alarm bleek te zijn. Hierop werden de perrons weer vrijgegeven en kwam het treinverkeer weer op gang.

Handen vol aan bommeldingen

Sinds de aanslagen in Brussel heeft de politie haar handen vol aan bommeldingen. Zo kwamen er ongeveer 650 meldingen per dag binnen in de eerste 3 dagen na de aanslagen. De politie probeert alle meldingen serieus te nemen en onderzoeken al zitten er soms hele vage meldingen tussen.

“Een Arabisch uitziende man zit in zijn tas te rommelen.”

Alle meldingen moeten serieus worden genomen, maar reizigers/burgers moeten uiteraard afwegingen maken of er werkelijk aanleiding is om de politie te bellen.

Dagelijks 17 achtergelaten tassen

Het is niet raar dat er veel verdachte pakketjes worden gevonden in de trein, aangezien er dagelijks 17 tassen worden vergeten in de trein. Normaal worden deze als gevonden voorwerpen gemarkeerd, maar nu kan er geen enkel risico worden genomen.

Deel uw mening hieronder!

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden