Treinreizigers in Australië hebben trein omgeduwd

Afgelopen week is een treinreiziger in de Australische stad Perth tussen een trein en het perron gekomen. De man deed een poging om in te stappen, maar gleed hierbij uit. Omstanders en personeel schoten de man direct te hulp en brachten de machinist van de trein op de hoogte van het incident. Even later verzamelde tientallen reizigers zich rond de trein om hem aan de kant te duwen. De trein verschoof een paar centimeter van zijn plek, waardoor de man uit zijn lijden kon worden bevrijd. Op de onderstaande beelden is goed te zien hoe de man tussen de trein en het spoor is terecht gekomen, waarop omstanders hem te hulp schoten. Vanaf 01:24 hebben tientallen reizigers zich verzameld rondom de trein, waarna zij gezamenlijk de trein aan de kant duwen.

Treinreizigers in de Australische stad Perth helpen massaal.

Prachtige beelden van treinreizigers in Australië

Hieronder kunt u de video bekijken, waarop goed te zien is hoe de passagiers de man te hulp schieten. Een woordvoerder van de spoorwegen bedankten alle reizigers voor hun medewerking. ”Iedereen deed mee. Met vereende krachten is iemand gered van een mogelijk zeer ernstige verwonding”.

Het 10.000 ton zware vervoermiddel heeft bij de man uiteindelijk geen verwondingen aangericht. Het treinverkeer heeft door snel ingrijpen van personeel en omstanders weinig last gehad van vertraging en kon later gewoon weer worden hervat.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl