Treinongeluk met bierfiets bij spoorwegovergang in Eindhoven

Afgelopen week is een bierfiets verongelukt op een spoorwegovergang bij Eindhoven. Volgens ooggetuige zou de fiets vast zijn komen te zitten op het spoor tussen de dichte slagbomen. Op dat moment zaten er 15 tot 20 jongens op de bierfiets, maar door een blessure kon één van de jongens niet op tijd wegkomen. De 24-jarige jongen liep op krukken en kon niet op tijd wegkomen van het spoor, waarna hij werd geraakt door de aanstormende trein.

Aanrijding met persoon

1e elftal van voetbalclub EMK

Het zou gaan om een voetbalteam van voetbalclub EMK die afgelopen weekend kampioen zijn geworden. De tocht op de bierfiets was één van de festiviteiten, maar draaide uit op een drama.

Paniek, woede en hulp

Volgens een ooggetuige die het tragische ongeval vanuit zijn huis zag gebeuren hebben de jongens nog geprobeerd het slachtoffer te helpen, maar wisten ze al vrij snel dat dit tevergeefs zou zijn. Een hoop gevloek en woede volgde op de dramatische gebeurtenis en zal niet snel meer van de netvliezen verdwijnen.

Treinverkeer

Het treinverkeer tussen Eindhoven en Weert heeft enkele uren stilgelegen en kon rond 02:00 uur weer worden hervat. Reizigers zijn in de tussentijd opgevangen door extra busvervoer dat werd ingezet door de NS.

{mymaplocation id=183,184 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!