fbpx

Treinongeluk bij Rotterdam-Zuid

Afgelopen week zijn twee mannen aangereden door een trein op station Rotterdam-Zuid. Beide mannen hebben het ongeval niet overleeft en ook is er nog niets bekend over de identiteit van het tweetal. Onderzocht wordt nog wat de oorzaak van het ongeluk is, maar voorlopig wordt er niet uitgegaan van een misdrijf.

Volgens ooggetuige zou het tweetal op de rails aan het spelen zijn en leek het erop dat ze zo dicht mogelijk bij passerende treinen in de buurt wouden komen. Daarbij heeft één van de ooggetuige gezegd dat hij een man met zijn armen langs elkaar op de rails heeft zien liggen, waarbij de andere man op een korte afstand toekeek.

Treinongeluk

Tragisch ongeval bij Rotterdam-Zuid

Treinverkeer bij Rotterdam-Zuid werd ruim 3,5 uur stilgelegd

Het lijkt dan ook niet te gaan om een zelfmoordpoging, maar dit wordt voorlopig nog niet uitgesloten. Mogelijk was het tweetal aan het stunten op het spoor bij Rotterdam-Zuid, maar heeft deze activiteit een dramatische wending gekregen. Het treinverkeer heeft later nog urenlang stilgelegen door de werkzaamheden en het onderzoek van hulpdiensten. Het ongeluk gebeurde rond 18:00 uur, waarna het spoor onmiddellijk werd afgesloten. Pas om 21:30 uur konden reizigers weer gebruik maken van het traject. In de tussentijd heeft de NS vervangend busvervoer ingezet, waarmee reizigers hun weg konden vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl