Trein app blijkt erg populair!

In november 2015 heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een trein app gelanceerd, waarmee de aanbiedingen naar u toe worden gebracht. Zo ontvangt u een notificatie op uw mobiel, wanneer er een nieuw bericht op onze website wordt geplaatst en bent u altijd op de hoogte van de laatste acties en nieuwsberichten. Dit blijkt voor veel bezoekers een handige app, maar is helaas enkel te downloaden voor Android gebruikers (Samsung-, HTC-, Sony- apparaten).

Honderden keren gedownload

De trein app is via de Play Store al honderden keren gedownload door reizigers. Naast de laatste acties en nieuwsberichten is het tevens mogelijk om de berichten te delen op Sociale Media, zodat u vrienden/familie op de hoogte kunt brengen van de goedkope treintickets. Op deze manier maken we het Openbaar Vervoer samen betaalbaar en brengen we gezamenlijk iedereen op de hoogte!

App downloaden? Klik hier!

Stel je vragen via de app of Trein-Forum.nl

U ontvangt niet alleen berichten, maar kunt deze ook zelf plaatsen via het Hulp Forum dat is geïntegreerd op de app. Hier kunt u terecht voor al uw vragen rondom het Openbaar Vervoer, maar kunt u ook gewoon contact leggen met andere reizigers en lekker babbelen over ervaringen, reizen en dagelijkse dingen.

Heeft u geen Android toestel? Via Trein-Forum.nl kunt u ook meedoen!