Categorieën: NS trein nieuws

Supporters Feyenoord: Reis per trein naar de Kuip

Voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Real Sociedad uit Spanje van aanstaande zaterdag worden supporters geadviseerd om per trein naar de Kuip te reizen. De landskampioen speelt om 14:30 uur, terwijl duizenden mensen Rotterdam bezoeken voor het Zomercarnaval en Rotterdam Unlimited. Verschillende straten zijn afgesloten en er worden veel fileproblemen verwacht in de binnenstad. Daarbij zal er een gebrek aan parkeergelegenheid zijn en is het onduidelijk hoeveel vertraging dit kan opleveren.

Op tijd bij de voetbalwedstrijd aankomen? Maak gebruik van de trein en het Openbaar Vervoer naar de Kuip. Plan uw reis van tevoren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Goedkoop treinkaartje nodig?

Heeft u nog een goedkoop treinkaartje naar de Kuip nodig? Maak gebruik van onze handige vergelijker voor advies op maat! Voer uw persoonlijke reisgegevens in, waarna de goedkoopste aanbieding voor u wordt gegenereerd in een overzicht.

Populaire aanbiedingen op dit moment zijn de actie van treinkaartjes van Vakantie Veilingen (€ 20,50 voor 2 enkele reis kaartjes) en de NS Zomertoer, waarmee u doordeweeks een hele dag onbeperkt kunt treinen voor € 13 per persoon.

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden