Overige trein acties in 2014

Naast de reguliere dagkaart acties in 2014 worden er ieder jaar nog andere acties georganiseerd. Zo worden er goedkope stedentrips verzorgd door NShispeed en is de tienertoerkaart ieder jaar weer een voordelige oplossing voor veel jongeren. In het afgelopen jaar zijn er verschillende acties geweest en deze zullen wij nog één keer voor u op een rijtje zetten.

Ook de NS houdt regelmatig kortingsacties!

Overige trein acties in 2014

Naast de reguliere dagkaart acties in 2014 zijn er ook nog aanbiedingen vanuit andere organisaties. Zo houden de NS, NShispeed en Goedkoop-treinkaartje.nl regelmatig kortingsacties om het treinverkeer een impuls te geven.

NShispeed korting

Trein actie naar het buitenland

Er zijn regelmatig goedkope treintickets naar het buitenland verkrijgbaar. Deze worden vaak aangeboden door NShispeed en kunt u via onze website bestellen. Zo is het in sommige periodes mogelijk om voor slechts € 19,- naar Brussel, Düsseldorf, Antwerpen of Keulen te reizen en is Parijs vaak al mogelijk vanaf € 29,-. Een voorwaarden hierbij is vaak wel dat u minimaal 3 maanden van te voren moet boeken om gebruik te maken van deze kortingsacties naar het buitenland.

 

 

Tienertoer
NS Tienertoer

Met de NS tienertoer kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar oud 3 dagen reizen voor slechts € 33,-. Op deze manier kunnen jongeren kennismaken met de trein in Nederland en kunnen zij een heerlijk dagje uit organiseren. De tienertoerkaart is ieder jaar weer een groot succes en sommige jongeren hebben hun reis al helemaal uitgestippeld, voordat de kaart verkrijgbaar is.

NS dagkaarten
Verlopen NS dagkaarten

De verkoopperiodes van de meeste treinkaartjes acties duren vaak maar 14 dagen, waardoor het kan voorkomen dat u de mogelijkheid op goedkope treinkaartjes heeft gemist. Daarom kunt u via de rode knop in de rechterkolom van onze website alsnog een NS dagkaart voor slechts € 23,- kopen. De kaart wordt duurder verkocht dan de actieprijs, maar is in veel gevallen nog altijd een besparing op de reiskosten.

Weekend Vrij actie van de NS

De NS heeft het afgelopen jaar flink geadverteerd met het Weekend Vrij abonnement. Hiermee is het mogelijk om onbeperkt te reizen in het weekend voor een vaste prijs per maand. Het abonnement heeft u er al binnen enkele ritten uit, waardoor u aanzienlijk op de kosten bespaard. Daarnaast reizen u en 3 medepassagiers de hele week na 09:00 uur met 40% korting en dat voor slechts € 29,- per maand. Het Weekend Vrij abonnement kost normaal gesproken € 40,- per maand, maar tijdens de actie periode kunt u profiteren van hoge kortingen!

Weekend vrij aanbieding

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!