Overige trein acties in 2014

Naast de reguliere dagkaart acties in 2014 worden er ieder jaar nog andere acties georganiseerd. Zo worden er goedkope stedentrips verzorgd door NShispeed en is de tienertoerkaart ieder jaar weer een voordelige oplossing voor veel jongeren. In het afgelopen jaar zijn er verschillende acties geweest en deze zullen wij nog één keer voor u op een rijtje zetten.

Ook de NS houdt regelmatig kortingsacties!

Overige trein acties in 2014

Naast de reguliere dagkaart acties in 2014 zijn er ook nog aanbiedingen vanuit andere organisaties. Zo houden de NS, NShispeed en Goedkoop-treinkaartje.nl regelmatig kortingsacties om het treinverkeer een impuls te geven.

NShispeed korting

Trein actie naar het buitenland

Er zijn regelmatig goedkope treintickets naar het buitenland verkrijgbaar. Deze worden vaak aangeboden door NShispeed en kunt u via onze website bestellen. Zo is het in sommige periodes mogelijk om voor slechts € 19,- naar Brussel, Düsseldorf, Antwerpen of Keulen te reizen en is Parijs vaak al mogelijk vanaf € 29,-. Een voorwaarden hierbij is vaak wel dat u minimaal 3 maanden van te voren moet boeken om gebruik te maken van deze kortingsacties naar het buitenland.

 

 

Tienertoer
NS Tienertoer

Met de NS tienertoer kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar oud 3 dagen reizen voor slechts € 33,-. Op deze manier kunnen jongeren kennismaken met de trein in Nederland en kunnen zij een heerlijk dagje uit organiseren. De tienertoerkaart is ieder jaar weer een groot succes en sommige jongeren hebben hun reis al helemaal uitgestippeld, voordat de kaart verkrijgbaar is.

NS dagkaarten
Verlopen NS dagkaarten

De verkoopperiodes van de meeste treinkaartjes acties duren vaak maar 14 dagen, waardoor het kan voorkomen dat u de mogelijkheid op goedkope treinkaartjes heeft gemist. Daarom kunt u via de rode knop in de rechterkolom van onze website alsnog een NS dagkaart voor slechts € 23,- kopen. De kaart wordt duurder verkocht dan de actieprijs, maar is in veel gevallen nog altijd een besparing op de reiskosten.

Weekend Vrij actie van de NS

De NS heeft het afgelopen jaar flink geadverteerd met het Weekend Vrij abonnement. Hiermee is het mogelijk om onbeperkt te reizen in het weekend voor een vaste prijs per maand. Het abonnement heeft u er al binnen enkele ritten uit, waardoor u aanzienlijk op de kosten bespaard. Daarnaast reizen u en 3 medepassagiers de hele week na 09:00 uur met 40% korting en dat voor slechts € 29,- per maand. Het Weekend Vrij abonnement kost normaal gesproken € 40,- per maand, maar tijdens de actie periode kunt u profiteren van hoge kortingen!

Weekend vrij aanbieding

Ontvang acties

5x uitgaan in Mechelen per trein

5x uitgaan in Mechelen per trein

Mechelen is een ontzettend leuke Belgische plaats. De stad heeft een compact centrum, waardoor het dé place to be is voor een gezellige avond uit. De leukste bars en pubs vind je hier allemaal dicht bij elkaar. Als je wilt uitgaan in Mechelen, ga je bij voorkeur met...

OVpay: reizen, in- en uitchecken met bankpas/pinpas

OVpay: reizen, in- en uitchecken met bankpas/pinpas

Het was even wachten, maar vanaf 31 januari 2023 is het dan eindelijk mogelijk om met de bankpas/pinpas in te checken. Na diverse succesvolle experimenten, waarvoor honderden reizigers zich hebben aangemeld is dan eindelijk groen licht gegeven om de bankpas grootschalig in te zetten als geldig vervoersbewijs.

5x Mountainbiken in Duitsland per trein

5x Mountainbiken in Duitsland per trein

Wat zijn de mooiste plekken om in Duitsland te Mountainbiken? Daar hoef je als fietsliefhebber niet lang over te twijfelen. De prachtige Duitse bossen en natuurgebieden zijn namelijk heel geschikt voor een uitdagende trail, een spannende afdaling of ontspannen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders