NS viert start van wandelseizoen met NS Wandelroutes

Op zaterdag 13 april vindt het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland plaats, waarbij naar verwachting enkele duizenden wandelaars zullen deelnemen aan wandelroute “de Bloesemtocht”. De startlocatie is op station Geldermalsen, waarvoor extra treinen en personeel zijn ingezet.

NS promoot wandelen, fietsen en hardlopen

NS steunt al vijf jaar wandelen, hardlopen en fietsen in combinatie met de trein en heeft ondertussen al meer dan 315 wandelroutes online staan. Daarbij kunnen er alternatieve routes worden genomen, waarmee er in totaal ongeveer 800 verschillende wandelroutes mogelijk zijn. In 2018 werd er 435.527 wandelroutes gedownload. Ook op Goedkoop-treinkaartje.nl zijn een aantal NS wandelingen te vinden.

Win een wandelroute

Om de start van het wandelseizoen te vieren verloot de NS een wandelroute aan de deelnemers. Reizigers kunnen een eigen wandelroute winnen door deel te nemen via Facebook en een wandelroute in te sturen. Voorwaarden is dat de wandelroute begint en eindigt op een NS station. Daarbij mag de deelnemer zelf de naam kiezen.

Deelnemen kan via: Reisjefit

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de NS en wandelambassadeur en routemaker Wandelbart.

 

Dagje WandelenNS WandelingenOV StappersOV WandelingenTrein WandelroutesWandelen met korting