Mysterieuze Nazitrein gelokaliseerd in Polen

Al 70 jaar lang zoeken schatzoekers naar de mysterieuze ‘Nazitrein’, waarin goud, juwelen en kunstwerken zouden zijn opgeborgen. Niemand heeft de trein echter kunnen vinden, maar afgelopen week werd het opnieuw onrustig in Polen. Twee mannen zouden weten waar de trein zich moest bevinden en wilde dit enkel zeggen in ruil voor 10% vindersloon. De autoriteiten zijn uiteindelijk akkoord gegaan, waarop zij met apparatuur voor bodemonderzoek op de trein hebben gelokaliseerd. Hieronder hebben wij de afbeelding toegevoegd die het tweetal naar buiten heeft gebracht om twijfelaars de mond te snoeren. Zo zouden er veel mensen zijn die het duo niet geloofde, maar met de onderstaande bodembeelden lijkt er geen twijfel meer over te bestaan.

Bewijs Nazitrein

Wat zit er in de nazitrein?

De trein is naar schatting ongeveer 100 meter lang en gepantserd. De verstevigde buitenkant van de trein bevestigd dat er een waardevolle lading aan boord is, maar het zou natuurlijk ook gewoon om wapens kunnen gaan. Uiteraard sluit niemand uit dat er naast wapens ook juwelen, goud en kunstwerken kunnen worden gevonden. Daarnaast worden er misschien wel belangrijk archiefmateriaal gevonden.

De legende van de nazitrein

Volgens de oude legende zou de trein onderweg zijn naar Berlijn toen de Duitsers op de vlucht sloegen voor de Russen. De trein werd echter opgehouden in Polen en is toen spoorloos verdwenen. Een van de verhalen is dat hij naar een ondergronds gangenstelsel is gebracht die de Duitsers in het geheim hadden aangelegd. Eerder had men geen bewijs dat de Nazitrein bestond, maar wellicht dat hij dan toch eindelijk is gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!