Meisje verliest benen bij zelfmoordpoging

Een 15-jarige Slowaakse is haar benen verloren bij een mislukte zelfmoordpoging. De daadwerkelijke toedracht van het incident is nog niet bekend, maar volgens klasgenoten van haar zou ze erg inzitten over haar slechte cijfers op school. Het meisje had slechte cijfers gehaald op school en zou zichzelf liever van het leven beroven dan het slechte nieuws aan haar ouders vertellen.

Het meisje zag vervolgens nog maar één uitweg en ging vervolgens op het spoor bij Pezinok liggen. Door het ongeluk wat hierop volgde is zij haar benen kwijtgeraakt, maar heeft ze het voorval wel overleefd. Momenteel wordt het meisje behandeld aan haar verwondingen in een ziekenhuis bij Bratislava. De machinist van de trein heeft direct aan de noodrem getrokken toen hij het meisje opmerkte, maar kon niet voorkomen dat zij werd overreden.

Zowel de klasgenoten als de docent waren enorm geschrokken van de zelfmoordpoging. Zij wisten van de slechte cijfers en haar gevoelens hierover, maar zagen een zelfmoordpoging niet aankomen. De docent verklaarde dat het om een aantal vakken ging waar ze wat minder goed in was, maar dat dit in het komende jaar nog gewoon rechtgetrokken kon worden. Het ging tenslotte slechts om het rapport van het afgelopen half jaar.

Aanrijding met treinSlowakijeTrein aanrijdingTrein MeisjeTrein Zelfdoding