Man springt op rijdende trein

Een man heeft vandaag geprobeerd om op een langzaam rijdende trein te springen. Het ging echter niet helemaal goed, waardoor hij op het spoor is terecht gekomen. Hierbij is hij zwaargewond geraakt en moet naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis worden gebracht. In de eerste instantie dacht de politie dat er sprake was van een mogelijke zelfdoding of een misdaad, aangezien de man voor toerekeningsvatbaar was. Dit was echter niet het geval, aangezien getuige verklaarde dat de man op de trein probeerde te springen. Tevens bleek uit camerabeelden van het station dat de man inderdaad uit zichzelf op de trein sprong, maar dat dit helemaal fout ging.

 

Brabantse vlogger springt op trein

Direct werd er gedacht dat de man dit heeft gedaan na het zien van de beelden van een Brabantse vlogger die vorige week op een trein is gesprongen. Hier heeft hij eigenhandig beelden van gemaakt, waardoor vervoerder Veolia precies wist tegen wie er aangifte gedaan moest worden.

Veolia doet aangifte

Willem Vink heeft persoonlijk zijn excuses aangeboden aan Veolia, maar een woordvoerder laat weten dat er toch aangifte tegen de jonge Vlogger wordt gedaan en dat er een maximale straf van 15 jaar kan worden gegeven. Uiteraard geldt dit voor het extreemste geval, maar dit moet natuurlijk ook niet normaal worden gevonden.

Grenzen worden opgezocht voor populariteit op internet.