Man komt onder trein na vechtpartij

Afgelopen week is een 32-jarige man uit Nijmegen onder de trein gekomen op het treinstation van Wijchen. De man was volgens ooggetuige op het spoor terechtgekomen na een vechtpartij en kon niet meer op tijd op het perron klimmen. Een drietal Wijchenaren zijn opgepakt, omdat zij meer zouden weten van het dramatische voorval op station Wijchen.

Aanrijding persoon

Twee treinreizigers kregen in de trein van Nijmegen naar Wijchen ruzie, waarna zij verschillende mensen hebben gebeld. Op het perron van Wijchen kwam het vervolgens tot een massale vechtpartij. Het is nog onduidelijk of het slachtoffer ook de treinreiziger in het verhaal was of dat deze de eerste relschopper te hulp is gekomen op het station. Daarbij wordt er gekeken of de man is verhinderd, toen hij een poging deed om het perron op te klimmen. In dit geval zouden de omstanders medeplichtig zijn aan de dodelijke afloop.

Trein Aanrijding

Aangezien het erg druk was op het perron zijn veel reizigers en carnavalvierders getuige geweest van het tragische incident. Zij die hulp nodig hadden zijn opgevangen door hulpdiensten die direct werden gealarmeerd. Het treinverkeer op het traject heeft enige tijd last gehad van vertraging, maar dit kwam na enkele uren weer op gang. Verder mochten de festiviteiten in Wijchen gewoon doorgaan van Burgemeester Hans Verheijen, maar betreurd hij het ernstige incident.

{mymaplocation id=113 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!