Machinisten toeteren tegen agressie

Machinisten hebben afgelopen week om 09:00 uur precies getoeterd tegen de agressie in het Openbaar Vervoer. Voor veel medewerkers van de NS is de maat vol, want de agressie blijft slachtoffers maken en er lijkt geen einde aan te komen. Het toeterprotest van machinisten zou genoeg aandacht moeten trekken om de politiek bewust te maken van deze werkomstandigheden. Het is natuurlijk te erg voor woorden dat medewerkers van de NS continu in elkaar geslagen worden, terwijl zij gewoon hun werk proberen te doen.

Minister Mansveld

Oplossingen

Om de agressie tegen te gaan willen medewerkers van de NS de spoorwegpolitie weer terug, zwaardere straffen en dat de OV poortjes op de treinstations gesloten worden. Deze maatregelen behoren allemaal tot de mogelijkheden en zij binnen afzienbare tijd te realiseren.

Opnieuw incidenten

Afgelopen week is er opnieuw een conducteur het ziekenhuis in geslagen, omdat een reiziger niet in het bezit was van een geldig vervoersbewijs. Ook in Helmond werd afgelopen week weer een conducteur bespuugd en geschopt om vergelijkbare redenen.

 

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!