Kind pakt verkeerde trein en vindt ouders 37 jaar later

Een 43-jarige Chinese vrouw is haar ouders 37 jaar geleden kwijt geraakt op een treinstation. Ze stapte als 6-jarige meisje in de verkeerde trein, waarop ze de weg terug niet meer wist te vinden. Ze heeft op 6-jarige leeftijd een aantal keer geprobeerd om over te stappen, maar kwam uiteindelijk 725 kilometer verderop terecht. De plaatselijke autoriteiten hebben zich vervolgens over het kind ontfermd, maar hadden verder geen idee waar ze vandaan kwam.

Jiang Ai-wu was ondertussen 43 jaar oud en heeft altijd de hoop gehad haar ouders terug te vinden, maar had geen idee waar ze moest beginnen. De dochter van Jiang Ai-wu liet het hier echter niet bij en heeft zich aangemeld bij een website voor vermiste personen, waarop zij erachter kwam dat de familie van haar moeder ondertussen was verhuist.

Vrouw heeft 37 jaar lang hoop gehouden op het terug vinden van haar ouders.

Dochter spoort ouders na 37 jaar op

De ouders van Jiang zijn nooit gestopt met zoeken, maar het bleef zonder succes. Ook de politie kon niets voor de familie doen, omdat het aan ieder spoor ontbrak. Uiteindelijk kregen de ouders een telefoontje met de vraag of zij hun dochter 37 jaar geleden zijn kwijtgeraakt. Even later kregen zij Jiang aan de lijn en het was alsof ze nooit was weggeweest. De familie heeft kort daarop een ontmoeting geregeld en gaan er de komende tijd alles aan doen om de verloren tijd in te halen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!