Dienstregeling van 2015 vrijwel hetzelfde

In de afgelopen periode is de dienstregeling van 2015 bekend gemaakt, maar er zijn eigenlijk weinig veranderingen ten opzichte van 2014. Wel zullen er in 2015 meer treinen richting Schiphol reizen, omdat de bereikbaarheid van de luchthaven in de nacht nog niet optimaal is. Op het huidige moment rijden er 4 keer per week treinen in de nacht naar luchthaven Schiphol, maar dit zal in 2015 elke nacht worden.

Daarbij zal de Beneluxtrein die van Den Haag naar Brussel-Zuid reist niet langer vertrekken vanuit Den Haag, maar vanaf Amsterdam Centraal. Op deze manier zal ook de Beneluxtrein langs de luchthaven komen en zal ook deze trein profiteren van een betere bereikbaarheid.

Dagkaart fiets

Gratis met de fiets in de trein? Voorlopig nog maar even een dagkaart fiets!

Prorail maakt dienstregeling 2015 bekend

De woordvoerders van ProRail hebben de nieuwe dienstregeling bekend gemaakt en hebben hiermee 3,3 miljoen treinritten verdeeld onder 23 vervoerders. Hierbij gaat het om zowel vracht- als personenvervoerders, want de vrachtvervoerders worden vaak over het hoofd gezien. Hoewel het aantal treinritten bijna gelijk is aan het aantal in 2014 wilt ProRail in de toekomst het aantal ritten verhogen. Hiervoor wordt er de komende jaren gewerkt aan verschillende spoorlijnen en wordt het spaghetti netwerk rondom Utrecht Centraal langzaam verbeterd, zodat de capaciteit kan worden opgevoerd.

{mymaplocation id=30,277,152,221 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!