Categorieën: NS trein nieuws

Berging van Arriva trein bij Dalfsen

De berging van de Arriva trein verloopt soepel, aangezien de voorste delen al zijn geborgen. De voorste 2 treinstellen lagen aan de juiste kant van de bovenleiding, waardoor de werkzaamheden voorspoedig verliepen. Naar verwachting zullen de bergingswerkzaamheden bij Dalfsen rond donderdagmiddag worden afgerond, waarna er kan worden begonnen met de herstelwerkzaamheden aan het spoor. Volgens een woordvoerder van ProRail kunnen er geen garanties worden afgegeven, omdat de laatste treinstellen lastiger zijn.

Schadeherstel aan spoor

ProRail zal naar verwachting de komende weken nog bezig zijn met de herstelwerkzaamheden. Nadat de treinstellen zijn geborgen, worden deze tijdelijk op een spoor in de buurt geplaatst. Later zullen deze naar een depot bij Meppel worden gereden voor verder onderzoek. In de tussentijd zal ProRail ruim 200 meter aan spoor moeten herstellen, waarbij de bovenleiding en apparatuur zal moeten worden vervangen. Het is nog onduidelijk hoelang de werkzaamheden bij Dalfsen zullen duren.

Reizigersadvies tussen Ommen en Zwolle

Voor reizigers richting de Randstad geldt dat zij kunnen omrijden via Almelo. Verder kunnen reizigers tussen Ommen en Zwolle gebruik maken van vervangend busvervoer en rijdt het treinverkeer tussen Emmen en Ommen gewoon volgens de dienstregeling.

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden