ADE 2019

Van 16 tot en met 20 oktober vindt het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats in 2019. In een week tijd worden er meer dan 1000 evenementen georganiseerd op ruim 200 verschillende locaties. Ook Amsterdam Centraal staat komende week in het teken van ADE. Zo wordt de voorgevel verlicht, is er een lounge geopend voor feestgangers en worden er optredens georganiseerd in de Amstelpassage van Amsterdam CS.

NS Chill out lounge in ijpassage

Feestgangers die op hun trein wachten kunnen op Amsterdam Centraal even bijkomen in de ijpassage. Van 17 tot en met 20 oktober is de NS Chill lounge geopend van 05:00 tot 08:00 uur met lounge muziek, detoxhapjes, ontbijtsnacks, stoelen en zitkussens.

Goedkoop met de trein naar ADE

Wil jij voordelig met de trein naar ADE 2019? Bestel dan snel even een goedkoop treinkaartje. Bestel een dagkaart of treinkaartje enkele reis met korting. Zo hoef je bij de kaartautomaten niet voor een lange rij te staan en betaal je niet teveel. Een enkele reis is al verkrijgbaar voor €12,50 vanaf elk station in Nederland. Voor reizen in het weekend zelfs al voor €10.

Trein ADEtrein AmsterdamTrein Festival