Komend weekend geen treinen naar Delft en Den Haag

Komend weekend geen treinen naar Delft en Den Haag

Wil jij komend weekend met de trein naar Delft of Den Haag? Bereid je reis dan goed voor! Van vrijdag 22 november tot en met zondag 24 november heeft ProRail werkzaamheden gepland. Deze werkzaamheden vinden plaats aan het spoor bij Rijswijk, waardoor er geen treinen rijden tussen Schiedam en Den Haag. Om reizigers op te vangen heeft NS vervangende bussen ingezet. Met de stopbussen kom je alsnog aan op de gewenste bestemming. Houdt hiervoor wel rekening met een langere reistijd van 15 tot 30 minuten.

(meer…)

Werkzaamheden station Delft tot 2025

Steeds meer mensen reizen met de trein. Om aan de vraag te voldoen bereid ProRail station Delft voor op de toekomst. Zo is in 2017 de tweede tunnelbuis opgeleverd voor het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) tussen Den Haag en Rotterdam. Hiervoor zal in de komende jaren hard worden gewerkt aan het spoor.


(meer…)

Hoekse Lijn in gebruik genomen

Ongeveer 15 duizend reizigers hebben afgelopen zaterdag een gratis rit gemaakt in de metro van RET op de Hoekse Lijn. Vandaag werd de lijn in gebruik genomen en heeft tot nu toe nog niet tot verstoringen geleid. Wel heeft RET busvervoer ingezet op het traject om reizigers op te vangen bij eventuele storingen. Deze bussen zullen de komende weken als backup dienen voor het treinverkeer tot de officiële ingebruikname.


(meer…)