Gratis upgrade 1e klas

Gratis upgrade 1e klas

Al een treinkaartje, maar zou je graag een keer 1e klas willen reizen? In december 2019 vraag je een gratis upgrade 1e klas aan voor een zaterdag of zondag. Gratis aan te vragen bij NS als onderdeel van de NS Treinpakkers. Niet alleen beschikbaar voor abonnementhouders en ontvangers van kortingsblad SPOOR Magazine. De eerste klas upgrade kan door iedereen online worden aangevraagd en is te combineren met een OV Chipkaart, treinkaartje, abonnement of studentenreisproduct. Niet te combineren met een goedkoop treinkaartje van o.a. ActieVanDeDag, Albert Heijn, VakantieVeilingen of de NS.

(meer…)

Goedkope treinkaartjes in december 2019

Goedkope treinkaartjes in december 2019

v.a. 10,-

Wil jij deze maand goedkoop met de trein reizen? Zoek en koop goedkope treinkaartjes in december 2019. Reisproducten als de NS dagkaart, dagretour en enkele reis zijn met korting verkrijgbaar. Zo bestel je voordelige kaartjes bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast zijn er vroegboek voordelen voor internationale treintickets, is er een NS Meereisretour verkrijgbaar en verschillende treinuitjes. Ontdek ze allemaal!

(meer…)
Treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting

Treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting

Heb jij een vlucht vanaf vliegveld Eindhoven gepland? Dan is deze kortingsactie iets voor jou! Je koopt namelijk een treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting voor slechts €10,50. Het gaat om een vaste prijs ongeacht het traject. Zo reis je vanaf elk station in Nederland goedkoop met de trein naar luchthaven Eindhoven.

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Het vliegveld is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis met de trein naar Eindhoven, waarna je overstapt op lijnbus 400 of shuttlebus 401. De busreis van Eindhoven naar het vliegveld duurt ongeveer 20 minuten. De bus zet je af bij de terminal. Het NS-treinkaartje met korting is enkel geldig in de trein. Het stuk van centrum naar de luchthaven is dan ook voor eigen rekening.

Treinkaartje Vliegveld (meer…)

Goedkope treinkaartjes in augustus 2019

Goedkope treinkaartjes in augustus 2019

Een dagje wandelen, winkelen of eropuit? Bestel goedkope treinkaartjes in augustus en reis deze maand en in september voordelig met de trein. Profiteer bijvoorbeeld van een NS dagkaart, dagretour of enkele reis  met korting van aanbieders als ActieVanDedag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. De kortingskaartjes zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Goedkope treinkaartjes

(meer…)

NS dagkaart bij ActieVanDeDag voor € 19,50

NS dagkaart bij ActieVanDeDag voor € 19,50

Dagkaart

Binnenkort een dagje shoppen, wandelen of op bezoek bij vrienden/familie? Bestel een NS Dagkaart ActieVanDeDag voor € 19,50! Te gebruiken in de daluren en het weekend. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. In het weekend de hele dag geldig.

Dagkaart ActieVanDeDag

(meer…)