Vroegboekkorting naar Brussel

Een stedentrip naar Brussel maken? Boek uw treintickets nu en profiteer van vroegboekkorting naar Brussel. Momenteel zijn er nog tickets voor slechts €29,- beschikbaar voor boekingen t/m 10 juli 2016. Boek daarom direct uw treinreis naar Brussel, voordat de vroegboektickets op zijn en u voltarief voor dezelfde reis betaald. Zo heeft u iets om naar uit te kijken en boekt u op een later moment nog wel een hotelovernachting via onze website.

Beslis direct, want er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor reizen t/m 10 juli. Een treinreis per Thalys naar Brussel boekt u nu voor slechts €29, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opstapstations binnen Nederland. Boek uw treinreis alvast, zodat u iets heeft om naar uit te kijken. De hotelovernachting is later altijd nog te boeken via onze website, waarbij u hotels van ruim 200 websites vergelijkt en altijd het beste/leukste hotel vindt tegen de laagste prijs.

Iets om naar uit te kijken!

Bekijk de onderstaande samenvatting van deze kortingsactie en profiteer direct!

  • Kosten: €29;
  • Verkoopperiode: OP=OP;
  • Reisperiode: maart 2016 t/m 10 juli 2016;
  • Type: 2e klas;
  • Opstapstations: Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal;
  • Overig: Niet omboeken/annuleren.

Aarzel niet langer, want voor deze actie geldt OP=OP.

Vroegboekkorting op treintickets naar Brussel

Bekijk overzicht van voordelige treinkaartjes naar deze fantastische Franse bestemming. De hoofdstad van Europa die u als inwoner van dit continent zeker een keer gezien moet hebben.

Een zonnige stedentrip, een weekendje weg of gewoon iets om naar uit te kijken? Profiteer van deze aanbieding en reis voordelig, snel en comfortabel met de Thalys naar Brussel!