Vakantiegangers met Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Vanaf 28 juni zal er elke zaterdag een speciale Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk rijden. In totaal zullen er duizenden vakantiegangers worden blij gemaakt met dit comfortabele en snelle vervoersmiddel. Binnen afzienbare tijd bent u op de gewenste bestemming en bent u minder geld en tijd kwijt dan met de auto. Het is dan een groot aantal reizigers elk jaar opnieuw tickets boekt voor de Zon-Thalys, want de hogesnelheidslijn scoort hoog op klanttevredenheid. Tickets naar Zuid-Frankrijk boekt u al vanaf € 49,- en hiermee bespaart u op kosten als benzine, tolwegen en parkeerkosten. Daarnaast heeft u geen stress over de route, file- of parkeerproblemen en geniet u van alle gemakken aan boord. Zo zijn er ruimte zitplaatsen, een restaurant en wordt u voorzien van een hapje en drankje. Ideaal toch?

Uw vakantie begint direct in de trein!

Reis razendsnel door het Franse landschap!

De Zon-Thalys stopt op verschillende plaatsen en schiet met snelheden tot 300 km/u door het Franse landschap. Deze snelheid is natuurlijk ongekend en een geweldige ervaring! Aan de binnenkant van de trein heeft u de snelheid niet door, maar als u uit het raam staart schiet de omgeving aan u voorbij.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de reistijden naar de verschillende stations waar de Zon-Thalys een korte stopt maakt.

TrajectZon-Thalys
Marseille – Amsterdam7.04 uur
Aix-en- Provence – Amsterdam6.43 uur
Avignon – Amsterdam6.19 uur
Valence – Amsterdam5.45 uur
Thalys kortingTrein ThalysTrein Zuid FrankrijkTreinvakantiezon thalys