VakantieVeilingen Treinkaartjes

Reis voordelig met de trein met een set van twee goedkope treinkaartjes voor € 25. Zo betaalt u slechts € 12,50 per enkele reis voor een traject en reisdag naar keuze. Te gebruiken door één persoon op twee verschillende dagen of voor twee personen op één dag. Wanneer u slechts een enkeltje nodig heeft kunt u het tweede kaartje altijd op een later moment gebruiken.

De VakantieVeilingen treinkaartjes zijn verkrijgbaar in oktober 2019 en geldig tot en met 31 december 2019. Houdt er rekening mee dat de kaartjes pas 30 dagen voor vertrek te verzilveren zijn. Verder zijn de kortingskaartjes van deze treinkaartjes aanbieding niet alleen geldig in treinen van NS, maar ook in die van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Doordeweeks geldig van 09:00 t/m 04:00 uur de volgende dag. Op zaterdag en zondag zijn de actietickets de hele dag geldig.

Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

De aanbieding van VakantieVeilingen in oktober 2019 is uitstekend te combineren met een evenementen, dagje shoppen of het strand. Daarnaast kunt u de kaartjes op twee verschillende dagen gebruiken, waarmee de treinkaartjes van VakantieVeilingen goed bruikbaar zijn voor een stedentrip binnen Nederland, bezoek aan familie vrienden of een transfer naar het vliegveld. Het is ook mogelijk om de enkeltjes voor twee verschillende personen te gebruiken, als je slechts een enkele reis nodig hebt.

 • Prijs (2e klas): € 25 (€ 12,50 p/s)
 • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: Treinkaartje Enkele Reis
 • Te koop bij: VakantieVeilingen (webshop)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Tevens geldig op 2 verschillende dagen.

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Enkele Reis Weekend

Met de Enkele Reis Weekend van VakantieVeilingen reist u voor € 10 naar een station naar keuze. U betaalt slechts € 20 en ontvangt twee weekend kaartjes enkele reis. De codes kunt u apart verzilveren voor een reisdag naar keuze met als uiterste reisdatum 31 december 2019.kortingskaartjes van VakantieVeilingen heeft u een enkele reis voor een traject naar keuze. Geldig op een dag naar keuze en ideaal voor reizen op twee verschillende dagen of voor twee personen op één dag. Natuurlijk kunt u ook één treinkaartje enkele reis gebruiken en pas later binnen de gestelde reisperiode het tweede kaartje.

 • Prijs (2e klas): € 20 (€ 10 p/s)
 • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: Enkele Reis Weekend
 • Te koop bij: VakantieVeilingen (webshop)
 • Geldigheid: Op zaterdag en zondag de hele dag. Tevens geldig op 2 verschillende dagen.

Couponcode en E-ticket

Na betaling ontvangt u van VakantieVeilingen een unieke hoofdlettergevoelige code die u eenvoudig online kunt verzilveren/activeren. Benieuwd hoe u deze treinkaartjes actie van VakantieVeilingen kunt activeren? U ontvangt per mail een hoofdlettergevoelige couponcode die u online dient te activeren via het onderstaande stappenplan.

 1. Ga naar: deze pagina
 2. Voer de couponcode in
 3. Voer de gewenste reisdatum in
 4. Voer de naam van de reiziger in
 5. Neem het e-ticket uitgeprint mee op reis!

U kunt deze aanbieding t/m 31 december 2019 gebruiken. Verzilver de couponcode online en maximaal 30 dagen vooruit. Wij raden aan om dit enkele dagen voor vertrek te doen, zodat u zeker weet dat u er gebruik van maakt. Het is namelijk niet mogelijk om het e-ticket te wijzigen of annuleren.

Algemene voorwaarden

Uiteraard zijn er algemene voorwaarden verbonden aan de trein aanbieding van VakantieVeilingen. Op de bestelpagina van VakantieVeilingen vindt u een overzicht van alle algemene voorwaarden. Wij hebben enkel de belangrijkste geselecteerd.

 1. OP=OP
 2. Maximaal 8 treinkaartjes (per bestelling)
 3. Geldig voor de 2e klas.
 4. Geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.
 5. Niet geldig in Thalys en Eurostar.
 6. Geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur tot 04:00 uur (‘s nachts), op zaterdag en zondag de hele dag.
 7. Met toeslag geldig in Intercity direct en/of ICE International.
 8. Geldig t/m 31 december 2019.
 9. Verzilveren kan maximaal 30 dagen vooruit.

Wijzigen of annuleren van deze aanbieding

 1. Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via VakantieVeilingen.
 2. VakantieVeilingen fungeert als tussenpersoon bij de door jou geboekte actie.
 3. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met de NS klantenservice.
 4. Inwisselen of is restitutie niet mogelijk.

Contactgegevens VakantieVeilingen

Openingstijden klantenservice

 • ma t/m vrij: 09:00 t/m 21:30 uur
 • zaterdag: 10:00 t/m 16:00 uur
 • zondag: 12:00 t/m 19:00 uur

Adres VakantieVeilingen

VakantieVeilingen.nl p/a Emesa Nederland BV
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht Tel. 020 – 760 50 70
KvK 52335631
BTW Nr. NL823598469B02

Treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingskaartjes!